OB Q topkamp og fodboldfest på lørdag

30.04.2024 07:57

Lørdag eftermiddag byder på et spændende topopgør og fodboldfest, når OB Q møder B.93 på Nature Energy Park kl. 14.00. Her er OB’s største partnere gået sammen for at skabe en festlig kulisse med aktiviteter i Albani Fanzone, så de fremmødte fans får en helstøbt stadionoplevelse.

På lørdag danner Nature Energy Park de festlige rammer for topopgøret i Gjensidige Kvalifikationsligaen, når striberne skal i aktion mod B.93. Til denne Supermatch mellem nr. 1 og 2 i rækken, håber direktør for OB Q, John Bæksted, på stor opbakning til striberne:

- Vi har oplevet en fantastisk opbakning fra både fans og sponsorer igennem hele sæsonen. Nu håber vi, at endnu flere vil få øjnene op for kvindefodbolden i Odense til denne Supermatch. Vi vil gøre alt for, at vi rykker op i Gjensidige Kvindeligaen. Men ingen kan gøre noget alene, og derfor håber jeg, at de stribede fans vil fortsætte den fremragende opbakning, som vi allerede har oplevet til kampe, på sociale medier og i det fynske gadebillede. 

Samtidig forventer John Bæksted, at fremmødte fans får fornøjelsen af en kamp på højt niveau efter en sæson med gode resultater:

- I denne sæson har vi leveret rigtig flot fodboldspil, hvilket også har udmundet sig i fantastiske resultater. Vi er ubesejrede på hjemmebane, hvor der fortsat kun er scoret et enkelt mål mod os. Samtidig er vi også det hold, der har scoret flest mål i ligaen.

Vidste du, at dit sæsonkort og abonnement også giver adgang til OB Q kampe?

En helstøbt stadionoplevelse
OB’s største partnere hummel, Unisport, Albani, 3F, Oddset, Danish Crown og JFM har i fællesskab bidraget til, at understøtte striberne i denne vigtige Supermatch:

- Vi håber på, at rigtig mange fynske fodboldfans vil komme og bakke os op i jagten på oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. Samtidig ønsker vi at sprede interessen for OB Q ud til mange flere fodboldinteresserede fynboer. Derfor har vi sammen med vores største partnere skabt en helt særlig ramme for topkampen på lørdag, der ikke er set før i dansk kvindefodbold på dette niveau”, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB.

Før kampfløjt er der derfor topunderholdning med både live musik på Live Culture scenen, fodbolddart og lykkehjul med fede præmier i Albani Fanzonen.

Kampen mellem OB Q og B.93 sparkes i gang kl.14.00, men allerede kl.12.00 åbner vi dørene til Albani Fanzone.  

Kampbilletten koster 50 kr.