Sammen med De Stribede sender vi busser til Vejle

30.04.2024 07:45

Den 6. maj venter endnu et vigtigt opgør i nedrykningskampen, når vi gæster Vejle Boldklub. OB og De Stribede arrangerer i samarbejde en bustur til Vejle, så du for kun 150 kroner kan få transport, billet til kampen og være en del af det blå-hvide udebanefællesskab.

Opbakningen til striberne var endnu en gang fremragende, da vi søndag tog imod Hvidovre IF. Næste runde gælder det Vejle Boldklub på udebane, og vi har brug for det stribede fællesskabs forsatte opbakning, hvis det skal blive til en udebanesejr. Derfor arrangerer vi i samarbejde med De Stribede en bustur til Vejle, så du får billet til både bus og stadion for kun 150 kr.

Højt humør og sammenhold
De Stribedes busser er altid fyldt med sammenhold, højt humør og god musik. Så uanset om du har været med på udebaneture før eller er debutant, gør De Stribede, hvad de kan for, at du skal føle dig velkommen i fælleskabet.

Der bliver lagt op til en god tur allerede fra 15.30, hvor De Stribede åbner klubhuset på stadion, så du har mulighed for at få en god snak med ligesindede OB-fans. Samtidig kan du diskutere kampen på turen hjem fra Vejle – og forhåbentlig fejre en OB-sejr.

Bussen kører fra Richard Møller Nielsens Plads kl. 16.30, og der er også mulighed for at stå på i Middelfart. I bussen kan du købe vand, sodavand, øl – naturligvis Albani – shaker og chips . Du kan nyde alt dette i godt selskab med dine stribede medfans og blive kørt lige til stadion i godt selskab.

Vil du med på OB og De Stribedes bustur, kan du købe dine billetter på De Stribedes hjemmeside her:

På De Stribedes hjemmeside kan du også melde dig ind og blive en del af OB’s officielle fanklub.