- Det er et vanvittig vigtigt opgør for os

05.05.2024 12:43

Der venter et vanvittig vigtigt opgør i morgen, når turen går til Vejle, og Tobias Slotsager tror på, at med en stærk udebaneopbakning og mere frie tøjler på banen, kan det lade sig gøre at hente tre point.

Det spidser til i 3F Superligaens afslutning, hvor der med kun fem kampe tilbage er tæt blandt holdene i Kvalifikationsspillet. I morgen får vi mulighed for at lægge afstand til stregen, hvor vi møder Vejle Boldklub på udebane, og det er en kamp, Tobias Slotsager ser frem til.

- Jeg glæder mig utroligt meget. Det er et vanvittig vigtigt opgør for os, og vi skal i hvert fald sørge for at få de tre point, så vi ikke får Vejle tættere på os, siger Tobias Slotsager.

Vi kommer ind til opgøret med et ærgerligt nederlag i bagagen hjemme mod Hvidovre IF. Men det er stadig i den kamp, vi skal finde nogle af de ting, som Tobias mener, vi kan bruge i morgen:

- Vi skal bringe den intensitet og det fremadrettede spil, som vi fandt frem i den sidste del af kampen mod Hvidovre IF, og så skal vi slippe tøjlerne. Jeg har sagt det mange gange før, men det er som om, at vi ikke rigtig har kunne få det forløst. Vi skal spille frit og ikke tænke så meget over det hele, siger han.

- Sidst vi var i Vejle, var stemningen helt magisk
I morgen gælder det, og der har også hele ugen været optræk til en stor opbakning i udebanesektionen på Vejle Stadion. Og selvom det efterhånden ikke er nogen nyhed, at det stribede fællesskab er der, når vi har brug for det, så er det altid dejligt at få bekræftet.

- Det betyder bare så meget for os, at de er der på både hjemme- og udebane. Støtten er der, som du også kunne se til træningen i går, hvor de var mødt op med bannere for at vise deres støtte. Det er vigtigt for vores situation, at støtten fortsætter, selvom det er svært, siger han.

Vejle Stadion bliver også i morgen fyldt med striber, og Tobias Slotsager kan sagtens huske den præstation tilskuerne leverede sidst, vi spillede i Nørreskoven:

- Sidst vi var i Vejle var stemningen helt magisk, og det er fedt, hvis det sker igen. Man kunne kun høre noget med OB overalt til den kamp, og det er bare fedt, hvis det kan lade sig gøre igen.

Hvis du vil med til Vejle kan du for bare 150 kroner sikre dig billet til både bus og stadion. Du kan læse mere om det her!