Log ind

6-1 over AGF

OB i farver |2009
|1
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB har generelt et godt tag på AGF. Af de 55 gange, de to hold har mødtes i Superligaen, har OB vundet de 27, mens det er blevet til 14 århusianske sejre. Det er ligeledes blevet til 14 uafgjorte. Målscoreren er 110-74 i OB’s favør – og en del af de mål faldt i netop denne kamp.

OB stillede op således: Onyzsko - Helveg-Haaland-Sørensen-Ruud - Andreasen-Djemba-Djemba-Hansen-Absalonsen - Nyrén-Utaka

AGF kom til Odense med en stime på tre sejre i træk. Det er dog OB, som lægger effektivt fra land og presser De Hvi’e fra start. Det giver bonus, og efter 15 minutter kan Peter Utaka bringe OB i front efter hjørnespark. Efter 20 minutter fordobler selvsamme Utaka målscoren, endnu engang på hovedstød. Det sker denne gang efter flotte OB-kombinationer mellem Thomas Helveg, Hans Henrik Andreasen, så Helveg igen. Backen lægger bolden ind i hovedet på Utaka – 2-0.

Efter en halv time ruller OB’erne igen det højtanlagte spil ud og kombinerer sig gennem AGF-forsvaret. Djemba-Djemba ligger bolden til Thomas Helveg, som spiller dybt til en fremskudt Atle Roar Haaland. Herfra videre til Hans Henrik Andreasen, som finder Demba-Nyrén i feltet. Angriberen viser stor styrke, runder en AGF’er, og lægger bolden i det lange hjørne bag målmand Steffen Rasmussen. 3-0.

Efter 39 minutter begår Thomas Helveg straffespark, som Jakob Poulsen udnytter til en reducering til 3-1, som også er stillingen ved pausen.

Njogu Demba-Nyrén leverer kampens detalje ved målet til 4-1 efter 56. minutter. Sublime boldberøringer, efterfulgt af en knivskarp yderside op i nærmeste hjørne, sætter fuldstændig det ramponerede AGF-forsvar af, og kampen er afgjort. Det stopper dog ikke Hans Henrik Andreasen, som øger til 5-1, mens stadionspeakeren stadig annoncerer Demba-Nyréns scoring.

Målet til 6-1 er også en lille perle: Demba-Nyrén lægger en flot, flot aflevering til Henrik Hansen, som flugter bolden ind i feltet til en fremstormende Björn Runstrøm. Den langhårede svensker tackler nærmest bolden i mål og ydmygelsen er total.

Brugerne skrev:

BenjaminGD

Sad på Stiften og nød en velspillet kamp..

KTM
Ja, det bliver sjovt, når OB igen kan fremvise den slags fodbold lidt oftere end nu.
Det var en nydelse den dag på stadion.

Bigmac
Ja, en stor dag på Stiften;-)


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Træneren til vejrs

OB i farver |26-06-2017

Norwegian har valgt at ære Richard Møller Nielsen med sin helt egen halefinne på selskabets nye fly.
Læs mere

Brøndby-OB 1-3

OB i farver |22-11-2009

Klassisk stribet sejr på Brøndby Stadion med profiler som Utaka, Absalonsen og HHA.
Læs mere

Vejle-OB 0-5

OB i farver |23-04-2009

En storspillende sprællemand i Vejle-målet kunne ikke stoppe et odenseansk bombardement.
Læs mere

EmediateAd