Log ind

Alt om Club OB Junior

Club OB Junior |13. juni 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Club OB Junior er din mulighed for at vise din støtte til Odense Boldklub, men samtidig får du også en masse fordele.
Nedenfor kan du læse meget mere om alle dine muligheder.

Et medlemskab af Club OB Junior i sæsonen 2017/18 løber fra fra 1. juli 2017 – 30. juni 2018. Medlemsfordelene kan dermed benyttes fra den dag, at man melder sig ind og frem til sæsonen slutter.

Et personligt medlemskort
Med medlemskortet får du adgang til alle OB's hjemmekampe i Alka Superliga inkl. A-kampe og DBU Pokalen på EWII Park. Du har derfor altid mulighed for at komme på stadion og heppe på de stribede.

Club OB Junior kortet er gældende til en valgfri unummereret plads på EWII Park - gælder også det nye unummereret afsnit på langsiden (thansen.dk tribunen)

Nyhedsbrev
Du modtager løbende nyhedsbreve fra Club OB Junior. I nyhedsbrevet er der information om OB og spillerne mv. Men du får også eksklusive tilbud og anden god information bl.a. om konkurrencer.

Velkomstgave
Melder du dig ind i Club OB Junior får du også en velkomstgave fra vores Fanshop. Gaven får du, når du henter dit kort. Har du valgt at få dit medlemskort sendt med posten, vil der stå i dit velkomstbrev, hvad du skal gøre for at få gaven.

Fandag
Hvert år er der en fandag for Club OB Junior medlemmerne. Her får du mulighed for at komme tættere på spillerne – og måske endda spille lidt fodbold med dem.

10% rabat i udvalgte INTERSPORT butikker
Med dit Club OB Junior kort i hånden får du 10% rabat hos INTERSPORT butikkerne i Odense, Faaborg, Assens, Middelfart og Otterup. Rabatten gælder også i Fanshoppen på stadion. Vis dit kort ved kassen og du får din rabat. Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og elektronik.

Som Club OB Junior medlem giver du følgende samtykkeerklæring:

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved indmeldelse registreres.

Du kan altid se hvilke oplysninger, vi gemmer ved at logge ind på din bruger. Her kan du både redigere og ændre de oplysninger, vi har om dig. Alle oplysninger du finder på den side, er alt hvad vi har gemt af personlige oplysninger, og disse opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

De afgivne oplysninger vil blive anvendt i Odense Sport & Events markedsføring, og anvendes til at give dig relevante tilbud (via post, SMS og e-mail - se eksempler nederst på siden).Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante Club OB Junior-tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at være medlem af en attraktiv klub, der – udover fællesskabet om OB - også giver jer mulighed for at benytte mange stærke tilbud.

Et eventuelt Club OB Junior tilbud fra tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart. I har til enhver tid mulighed for at framelde mail og sms.

Men lad os give et eksempel:
Mulig mail fra os med et tilbud fra en tredjepart: "På fredag kan alle Club OB Junior medlemmer få rabat på deres Happy Meal hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr., når du viser dit medlemskort"


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

Læs også....

OB TV: Carl Valdemar møder KEP

Club OB Junior |15-02-2018

Se det skønne OB TV indslag, hvor 5-årige Carl Valdemar møder sin favoritspiller, Kenneth Emil.
Læs mere

Club OB Junior: Optakt til OB - FCH

Club OB Junior |09-02-2018

Odense Boldklub kalder alle børn på Fyn! Gør klar til at indtage jeres pladser...
Læs mere

Bliv Club OB Junior maskot til en Superliga kamp

Club OB Junior |17-01-2018

Drømmer du om at få lov til, at løbe på banen sammen med OB’s spillere inden en Alka Superligakamp?
Læs mere

EmediateAd