Log ind

Anføreren: Vi har en stærk organisation

Alka Superliga |8. august 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: OB / Morten Wamsler)

Efter søndagens uafgjorte kamp mod AaB er Striberne placeret på en fornem femteplads á point med SønderjyskE, der ligger en enkelt placering højere i tabellen. Kampen mod aalborgenserne endte som bekendt uden at nogle af holdene fandt vej til tavlen. Et resultat, som Kenneth Emil Petersen kalder retvisende for kampen.

- Jeg synes egentlig, at vi i store dele af første halvleg spiller godt, hvor vi har en masse bevægelse og det er vel egentlig også det, som vi mangler i anden halvleg for at blive rigtigt farlige. Begge hold kunne have scoret et mål så alt i alt var uafgjort vel et fair nok resultat.

OB har fået en væsentlig bedre start på denne sæson i forhold til forrige, og man skal have ualmindeligt dårlige øjne, hvis man skal undgå at få øje på de positive defensive takter, som holdet har vist. Striberne har kun lukket to mål ind og samtidig præsteret 3 clean sheets i sæsonen, hvilket er den bedste statistik i Alka Superligaen.

KEP var ikke med i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland, og holdet har derfor ikke indkasseret mål, når han har været på banen. Anføreren peger selv på holdets stærke organisation, som årsagen til at modstanderne har haft ualmindeligt svært ved at få kuglen forbi Grytebust i målet, hvilket også var tilfældet for AaB.

- Vi har et godt samarbejde på hele holdet. Det defensive starter jo oppe fra, hvor vi har nogle dygtige presspillere i skikkelse af vores to angribere, som ligger det rigtige pres og det forplanter sig ned igennem holdet. Det gør, at vi ser stærke ud i vores organisation, hvilket jeg synes har været tilfældet i store dele af kampene.

Kaptajnen er heller ikke sen til at rose sin makker i midterforsvaret, Frederik Tingager.

- Frederik er en sindssygt dygtig midtstopper, og han har en masse kvaliteter allerede. Derudover så har han helt sikkert også et stort udviklingspotentiale, og jeg synes, at vi supplerer hinanden godt. Men der er rigtig meget kamp om pladserne, og der er andre, der presser på, men det hjælper egentlig bare til at få en op på tæerne, så man præsterer optimalt i kampene.

På søndag gælder det Glen Riddersholms AGF-mandskab, der efter at have forstærket sig markant i transfervinduet, stadigvæk har lidt nederlag i tre ud af de fire første kampe i Alka Superligaen. KEP peger på, at OB-spillerne tager selvtilliden med til smilets by.

- Vi fokuserer kun på os selv. Vi har så meget kvalitet i truppen og samtidig troen på, at vi kan løse opgaven. Og der er ingen tvivl om, at vi kommer til Århus med en masse selvtillid i bagagen.  


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

Kampprogrammet OB-Hobro er klar!

Alka Superliga |24-11-2017

På søndag kl. 14.00 skal vi i top-6 med en sejr over Hobro! Ses vi på stadion?
Læs mere

Kent & Jóan i ugens podcast

Alka Superliga |24-11-2017

Kent ser frem mod søndagskampen mod Hobro og Jóan Edmundsson er gæst i en udvidet omgang A til Å.
Læs mere

Omstillinger og effektivitet bliver afgørende

Alka Superliga |23-11-2017

Frederik Tingager er klar til Hobro, og det bliver en tæt kamp, hvor effektivitet er vigtigt.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd