Log ind

Arsenal

OB i Europa |1993
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB deltog i Europa Cup for Pokalvindere, efter pokalfinalesejren over AaB. I første runde af turneringen løb Striberne ind i Arsenal, som naturligvis deltog som vindere af FA Cuppen. Første kamp blev spillet 15. september i Odense. Det blev desværre til et 1-2 nederlag, hvor Brian Skaarup scorede OB’s enlige mål og Ian Wright og Paul Merson Arsenals to.

Returkampen blev spillet på Highbury 29. september og OB var snublende tæt på en livgivende sejr, som ville have sendt de to hold i forlænget spilletid. Kampen sluttede desværre ”kun” med et flot 1-1 resultat. Arsenals mål blev scoret af Kevin Campbell og OB’s af Allan Nielsen. Den lyshårede midtbanespiller ramte stolpen og OB var altså uhyre tæt på en meriterende sejr i London. 

Arsenal gik senere hele vejen og vandt Europa Cup for Pokalvindere. Finalen stod mod Parma og blev i øvrigt spillet i Parken. På den måde bliver OB’s flotte resultat sat noget i relief. I øvrigt var grundstammen den samme, som året efter skabte Miraklet i Madrid. Jo, de stribede var også gode dengang i midten af 90’erne.

Brugerne skrev:

BMJ
Åh ja, Brian Skårup, når han ikke var skadet, så var han svinegod!


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Champions League 2011

OB i Europa |18-09-2011

Champions League-hymnen blev for første gang nogensinde spillet Odense i 2011.
Læs mere

OB's europæiske topscorere

OB i Europa |08-01-2011

Den komplette liste over OB's målscorere i europæiske kampe gennem tiderne.
Læs mere

Aston Villa

OB i Europa |27-10-2008

Striberne bød for alvor Premier League-holdet fra Birmingham op til dans .
Læs mere

EmediateAd