Log ind

Cheftræneren kalder St. Pauli -kamp for en oplevelse

Alka Superliga |8. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Tidligt fredag eftermiddag tager en samlet OB-trup af sted mod Hamborg for at spille træningskamp mod tyske FC St. Pauli, da landsholdsfodbolden lægger Alka Superligaen øde for en kortere bemærkning. Sidste gang der var pause i Alka Superligaen havde klubberne også planlagt en træningskamp, men massive regnskyl ødelagde muligheden for kampens gennemførsel.

Denne gang skal kampen afvikles på St. Paulis egen hjemmebane, Millerntor, og det er en af de ting, som OB’s cheftræner, Kent Nielsen, ser frem til.

- Selvfølgelig er det noget andet, end når der er point på spil. Vi forventer, at spillerne får en oplevelse på Millerntor, som jo lidt er et kultstadion. Generelt er 2. Bundesliga lidt mere fysisk præget end Bundesligaen og derfor bliver vi udfordret fysisk, men også på den holdtaktiske del.

Kampen skal ifølge cheftræneren bruges til at holde truppens kampform ved lige, ligesom at de unge kan samle noget erfaring mod en modstander, der aktuelt er placeret som nummer seks i den næstbedste tyske række, hvor Nicklas Helenius bl.a. tidligere har spillet. 

- Vi kommer til at bruge kampen på den måde, at hele vores trup kan få lidt spilletid, plus de unge får mulighed for at blive testet imod en international modstander. Vi kommer ikke til at bruge kampen decideret taktisk, men det kan da sagtens være, at vi lige prøver en eller to spiller af, som man måske ikke har haft mulighed for, men ellers er der ikke det store taktiske.

Men selvom Kent Nielsen proklamerer, at kampen ikke kommer til at blive specielt taktisk præget handler det stadig om det samme som alle andre fodboldkampe for OB.

- Vi tager derned for at vinde, også selv om det er en træningskamp og vi kommer til at skifte meget ud undervejs.

Kampen bliver spillet fredag kl. 19.00 på Millerntor Stadion i Hamborg. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

EmediateAd