Log ind

Club OB Junior: Kampoptakt OB - AGF

Club OB Junior |8. marts 2018
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Nu nærmer vi os snart en velfortjent weekend og hvad er bedre end tanken om fri, Disney Sjov, X Factor, weekendslik, at være sent oppe og sove længe? Hmm... Jo det må klart være tanken om EWII Park, varme pølser, kakao og selvfølgelig, OB-DRENGENE!

I morgen kl. 19.00 får vi besøg af AGF og som du sikkert ved, så er en sejr og 3 point vigtigere end noget andet, så striberne kan placere sig i top 6, når grundspillet fløjtes af den 18. marts.

De to sidste hjemmekampe har budt på intet mindre end 9 OB mål fra bl.a. målkongen A.K. Jacobsen, derudover har vores nye OB-mand, Troels Kløve, også vist, at han med sin direkte og overlegne spillestil er knivskarp.
Vi er derfor ikke i tvivl om, at en tredje hjemmesejr på stribe er inde for rækkevidde. MEN, OB-drengene har selvfølgelig, som altid, brug for jer alle sammen til at heppe og synge.

Så hvis du er klar på at starte weekenden med en OB-fest, så skift Disney Sjov og X Factor ud med Superligabold, tag din bedste ven under armen, varm stemmerne op og hop i dit blå og hvide tøj, så sørger vi for, at der er varme grillpølser, lun kakao og kolde sodavand i boderne.

Vi ses!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

Læs også....

Club OB Junior fandag 27. marts

Club OB Junior |06-03-2018

Tirsdag den 27. marts inviterer vi til den årlige Club OB Junior fandag. Tilmeld dig her!
Læs mere

Club OB Junior: Kampoptakt OB - LBK

Club OB Junior |27-02-2018

Vil du høre en fantastisk nyhed? I morgen er der igen Alka Superliga fodbold på EWII Park...
Læs mere

OB TV: Carl Valdemar møder KEP

Club OB Junior |15-02-2018

Se det skønne OB TV indslag, hvor 5-årige Carl Valdemar møder sin favoritspiller, Kenneth Emil.
Læs mere

EmediateAd