Log ind

- Det er den første matchbold

Alka Superliga |27. april 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

OB spiller fredag en vigtig kamp på hjemmebane mod Horsens i Alka Superliga. Der resterer to kampe af gruppespillet, og inden kampen er forspringet til de gule jyder på to point. Derfor vil en sejr til OB betyde, at OB sikrer sig en ny sæson i Alka Superliga, og Mathias Greve er da også sikker på, at folk udefra vil have ekstra meget fokus på denne kamp.

- Man kan vel godt kalde det for den første matchbold, vi har i gruppespillet. Set udefra vil der være en masse fokus på kampen, fordi det er vores direkte modstander i kampen om andenpladsen. Vi har hele tiden sagt, at det er summen af de seks kampe, der afgør, om vi bliver blandt de to bedste hold i puljen. Sådan ser vi stadig på det, men der skal ikke være tvivl om, at vi rigtig gerne vil have tre point mod Horsens. Det er da klart, at når man ser på tabellen og vores forspring på to point, så er det da en yderst vigtig kamp, især når det er vores direkte modstander, siger Mathias Greve.

OB har i hele sæsonen domineret størstedelen af opgørene, og striberne har da også haft bolden i 55 % af tiden, hvilket er tredjeflest af alle – kun overgået af FCK og Brøndby. Gæsterne fra Horsens har haft den mindst af alle hold, og set over hele sæsonen har de kun haft bolden i 39 % af tiden. Mathias Greve forventer også, at det bliver et kampbillede i den stil fredag aften.

- Vi har mødt dem to gange i foråret og tre i sæsonen, så vi kender dem relativt godt. De vil forsøge at gøre det til en krig, de vil komme med en masse fysik og deres fokus vil være på, hvad der sker i felterne. Hvad der sker midt på banen er de ligeglade med, og de har det vel fint, hvis vi har bolden en masse i mellem felterne.

- Jeg er sikker på, at vi vil se det samme kampbillede, hvor vi er boldførende. De vil forsvare sig med næb og kløer og søge spillet, når de får bolden, så vil de med det samme bringe den op i vores felt, for der føler de, de kan være farlige. Derfor skal vi være klar på andenboldene, der vil opstå på både dødbolde og de lange bolde, som de kommer med.

Det bliver hård fight på banen fra begge mandskabet, men OBs flotte forår giver Mathias Greve tro på tingene inden morgendagens kamp.

- Vi har en tro på, vi kan matche den krig, de vil forsøge at skabe på EWII Park. Vi har set rigtig gode ud i foråret, og vi har de redskaber, der skal til for at åbne op for den kompakte defensiv, de kommer med, og derfor tager vi sejren i morgen, siger OBs nummer 21.

Selvom der kan komme ekstra pres på fra omverdenen til en kamp mellem to så tætte konkurrenter i ligaen, så føler Mathias Greve ikke ekstra pres til opgøret – for ham er den ikke anderledes end andre kampe.

- Jeg føler ikke, at der er flere nerver på til morgendagens kamp, men alle udefra kan se, at det er en enormt vigtig kamp, og det vil der være stort fokus på. Vi skal holde fokus på kampen og se den som de andre kamp vi har spillet. Derudover skal vi have fokus på de ting, vi er gode til, og som vi har snakket om og set på taktikbrættet.

Selvom der ikke er flere nerver hos Mathias Greve, så er han ikke i tvivl om, hvad tre point vil betyde, og han vil sammen med resten af spille gøre alt, for at det bliver til en sejr.

- Tre point vil jo betyde en ny sæson i Alka Superligaen, og i forhold til vores efterår, hvor vi ikke fik de point vi ville, så er det flot, at vi står i denne situation. Vi har set gode ud i foråret, så det vil betyde alverden for både os, klubben, byen og fansene, hvis vi kan tage tre point i kampen i morgen.

Husk, at du kan varme op til kampen sammen med en masse andre stribede fans på Flakhaven fra klokken 14:30, hvor vi sammen med Tinderbox lader op til kampen, inden vi fælles går afsted mod EWII Park senere på eftermiddagen.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd