Log ind

''Det fedeste stadion, jeg har spillet på''

Alka Superliga |9. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Der er pause i Alka Superligaen, men det betyder ikke at spillertruppen holder kampfri. Holdet tager i morgen til Hamborg for at spille mod den tyske kultklub, FC St. Pauli på klubbens berømte og berygtede hjemmebane, Millerntor.

Nicklas Helenius har tidligere spillet mod St. Pauli, da han var udlånt til Paderborn og ifølge ham selv scoret et af sine bedste mål i karrieren mod morgendagens modstander. Han glæder sig til kampen og håber på, at der kommer til at blive godt fyldt med fans på lægterne, der kan være med til at skabe den specielle ramme om kampen, som St. Pauli er kendt for.

- Hvis der kommer mange tilskuere så er det et virkelig fedt sted at spille. De har nogle fantastiske fans og de spiller heavy metal under opvarmningen så man kommer virkelig i gang. Jeg mødte dem med Paderborn, hvor vi vandt 4-3 og de var placeret som nummer 4 og vi var andensidst. Der var 29.000 tilskuere til den kamp og det er bare et fedt stadion og et fantastisk sted at spille. Det er nok det fedeste stadion, som jeg har spillet på.

Helenius er generelt imponeret af kulissen i den tyske klub. Og han har også stor respekt for St. Paulis fans, der ifølge den høje angriber virkelig formår at præstere på tilskuerpladserne.

- Det er en af de bedste kampe, jeg har været med til. Ikke fordi, at det er et stort opgør på den måde, men det var bare en fed kamp at være med til. Nærmest hver tiende tilskuer på tribunen havde pirat-bandana på, og det var sgu sjovt at se på. Allerede 40 minutter inden kampstart var der jo 20.000 mennesker, der bare stod og piftede af os og de samles virkelig omkring kampene.

Selve kampen skal bruge til at tanke selvtillid og holde kampformen mod en kvalitetsmodstander ved lige for truppen inden det om 10 dage går løs mod AC Horsens i en meget tæt Alka Superliga. Nicklas Helenius håber også på en underholdende kamp, hvor det fremadrettede spil forhåbentlig får fokus.

- Kampen skal bruges til at få en masse spillere i spil og få tanket noget selvtillid for dem, som har brug for det. Vi skal stadig gå efter resultatet, og det er en god modstander at måle sit niveau på. 2. Bundesliga minder meget om Superligaen, men den er anderledes på den måde, at kampene er mindre taktisk betonet og mere direkte. Jeg tror, at det bliver en god kamp og jeg tror vi får en følelse af at møde et hold som Brøndby eller FCK, der også gerne vil fremad, så det ikke bliver for meget side til side.

Entreindtægter fra kampen går til et velgørende formål, et faktum som Helenius håber, kan sørge for, at der kommer flere tilskuere, end der normalt er til træningskampe.

- Det er super fedt. Det gør jo også bare, at vi håber, at der kommer endnu flere tilskuere til kampen. Og det har jeg en fornemmelse af, at der gør, når det går til velgørenhed og så har de jo rigtigt mange fans.

Kampen bliver som sagt spillet kl. 19.00 i morgen på Millerntor. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

EmediateAd