Log ind

Festersen forudsiger svær kamp mod SønderjyskE

Alka Superliga |3. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Søndag skal OB forsøge at bygge videre på den pointmæssige fine form, som klubben er inde i. Det bliver til gengæld en svær kamp, når SønderjyskE gæster EWII Park. Sønderjyderne har nemlig i de seneste sæsoner haft overtaget mod Striberne, der ikke har fået alle tre point siden man tilbage i 2013 bankede holdet fra Haderslev med 5-1. Rasmus Festersen forudser en svær kamp, hvor OB’erne skal præstere deres maksimale for at kunne sætte alle tre point på kontoen.

- Hvis vi kigger lidt på de to klubbers aktuelle form så er vi inde i en rigtig fin resultatmæssig periode. Men nu har det snart været sådan i mange år, at alle i Superligaen kan slå hinanden på kryds og tværs og hvis jeg skal sige, hvorfor vi skulle gå hen og vinde på søndag så skal det være, fordi vi spiller op til vores niveau. SønderjyskE er generelt en vanskelig modstander for OB så det bliver nok ikke nogen nem kamp.

Festersen vurderer, at han selv og holdkammeraterne skal gå ind til kampen med troen på sig selv og fortsætte med at spille på den måde, der har givet 11 point i de sidste fem kampe.

- Vi skal også have modet til at turde fejle i de vanskelige situationer. Det skal vi blive ved med ikke at blive bange og frygte noget som helst. Vi har været inde i en god stime, og det ved vi også, når kampen går i gang. Hvis vi holder skruen i vandet og bliver ved med at gøre det, som vi er dygtige til så skal vi nok få løn som fortjent.

I den første af de to grundspilskampe mod SønderjyskE i Haderslev blev det til 2-2, hvor OB ellers var kommet foran 2-0 på mål af Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen og sidstnævnte mener også godt, at man kan tale om at sønderjyderne stjal to point fra OB.

- Ja, det tror jeg man vil føle i alle kampe, hvor man er foran med 2-0 og hvor modstanderholdet score så langt inde i overtiden. Vi skal ikke hænge os så meget i det, men i stedet fokusere på de ting, som vi har været gode til og den gode stime, vi er inde i. Vi har gjort rigtigt mange ting rigtigt i de sidste 5-6 kampe og det skal vi også gøre søndag.

Festersen scorede som nævnt i den omvendte kamp i Haderslev, mens han også kom på tavlen mod AaB i sidste weekend. Pilen har ifølge Rasmus Festersen også været opadgående på det personlige formbarometer, hvor han er ved at være oppe i omdrejninger efter en drilsk ankelskade.

- Det går meget bedre. Jeg har kæmpet meget med en ankelskade, som jeg fik i januar. Det er først nu her indenfor den sidste halvanden måneds tid, at jeg er begyndt at træne, som jeg gerne vil og føle mig rigtigt fit. Jeg håber, at jeg kan bygge videre på den opadgående formkurve, så jeg kan bidrage med det, som jeg gerne vil.

Kampen bliver spillet søndag på EWII Park med kampstart kl. 14.00. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd