Log ind

Greve: Det bliver ikke en walkover

Alka Superliga |21. juli 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
OB vs Silkeborg IF (3-1) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Efter en skuffende start på Alka Superligasæsonen mod FC Nordsjælland, så skal OB på mandag igen i ilden. Modstanderen er superligaoprykkerne fra FC Helsingør på udebane, og selvom det bliver et helt nyt bekendtskab for mange fodboldfans, så er Mathias Greve og resten af OB-truppen forberedte på, hvad det er, der venter striberne mandag aften.

- Jeg så deres første kamp mod Hobro, og jeg har også set deres to kampe mod Viborg i sidste sæson. Jeg synes, Helsingør er et spændende hold – og det er et stærkt teknisk hold. Der har mange dygtige mellemrumsspillere, og lidt formationsmæssigt minder de om FC Nordsjælland, selvom det er på en lidt anden måde. På banen har de et godt fundament, de er gode på bolden og så har de to skarpe angribere, så det bliver på ingen måde en walkover, siger Mathias Greve.

Selvom FC Helsingør har god teknik, et par målscorere og en god boldomgang, så ser Mathias Greve muligheder, og han mener egentlig, at FC Helsingør står ganske godt til OB-truppen.

- De står fint til os, hvis vi udnytter muligheder der er, på baggrund af den måde, de spiller på. Når de stiller op med et tremandsforsvar, så vil det altid danne nogle andre rum på banen, end når man spiller i 4-4-2, og det er ikke nødvendigvis lettere at komme igennem et forsvar med tre mand – i forhold til et forsvar med fire. Mod FC Nordsjælland så vi, at det i perioder kan være svært at bryde de her tremandsforsvar op, men det skal vi simpelthen finde en løsning på, når det mandag gælder FC Helsingør.

Det udtryk, OB-spillerne viser på banen mod FC Helsingør, det skal være tydeligt, og ifølge Mathias Greve, så er der ikke nogen, der må være i tvivl om, at OB tager til Sjælland for at hente tre point.

- Vi tager uden tvivl til Helsingør for at jagte tre point, og vi har også troen på, at vi kan få de tre point. Vi skal have vasket den ikke så gode start væk, så vi kommer med en masse energi, og vores præstation på mandag, den skal have niveauet til, at vi kan tage sejren, siger Mathias Greve.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd