Log ind

Henrik Clausen

Trænerne |2010
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Erik Kempf)

Henrik Clausen overtog trænersædet ovenpå efterårssæsonen 2010. Da OB og Lars Olsens samarbejde ophørte tidligere på efteråret, var det talentchef Uffe Pedersen og netop Henrik Clausen som i fællesskab tog over resten af kampene.

Da den midlertidige løsning rendte ud, og der skulle findes en ny, permanent ordning, faldt valget på trænertalentet Clausen.

Under Clausen vandt striberne klubbens tredje sæt sølvmedaljer i træk. Den flotte præstation sættes i relief af, at den er rekord for en Superligaklub i provinsen.

Sæsonen 2011/12 bød på Clausens første sæsonstart som Superligatræner. Her blev det til en flot, flot samlet sejr over græske Panathinaikos i kvalifikationen til Champions League, og dermed var striberne klar til to opgør mod spanske Villarreal. OB startede hjemme, og på en pakket hjemmebane i Bolbro fik mange OB-fans én af de største fodboldoplevelser nogensinde, da OB vandt 1-0 på mål af Hans Henrik Andreasen.

Desværre blev det alligevel ikke til en samlet sejr, og efteråret bød på en stor opgave i forhold til at føre truppen og klubben i en ny retning både kultur- og spillemæssigt. Det store langsigtede arbejde kom til at koste point i tabellen, og da foråret 2012 startede med en række nederlag blev samarbejdet ophævet, og sportsdirektør Poul Hansen overtog trænerposten for resten af sæsonen.


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Ove Pedersen

Trænerne |19-01-2015

Gennemrutinerede Ove Pedersen overtog i efteråret 2014 taktstokken i OB.
Læs mere

Troels Bech

Trænerne |17-07-2012

Fynske Troels Bech overtog trænergerningen i OB til sæsonen 2012/2013 efter Poul Hansen.
Læs mere

Poul Hansen

Trænerne |16-03-2012

Sportsdirektør Poul Hansen overtog midlertidigt tøjlerne efter Henrik Clausen.
Læs mere

EmediateAd