Log ind

Johnson: Vi ved, hvad der skal til

Alka Superliga |23. juli 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Mandag gæster OB FC Helsingør, der spiller deres første hjemmekamp i Alka Superligaens historie, når Helsingør Stadion danner rammerne om opgøret. Selvom det er lidt af en sensationsoprykker, så mener Ryan Johnson Laursen, at de har et niveau til at spille med i Alka Superligaen.

- Vi skal jo møde en nyoprykker, der spiller med den gejst og energi, som en nyoprykker nu gør. De har et fint niveau, eftersom de er rykket op efter to kampe mod Viborg, og vi har set på video, at de er dygtige til at spille med bolden, og de er trygge, når de har bolden. De ved, hvad de kan, men vi skal have fokus på vores eget spil, og så skal vi have åbnet op for deres bagkæde.

Størrelsesforholdet mellem OB og FC Helsingør er ikke til at tage fejl af, og OB er da også favoritter til at vinde kampen mandag aften, og Ryan Johnson Laursen vil også gerne love, at OB-spillerne vil gøre alt for at tage sejren i Helsingør.

- Vi vil meget gerne vinde kampen, og som alle andre kampe, så går vi efter at vinde den – og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få de tre point på mandag. Vi skal spille hurtigt og spille med noget af det mod og tempo, som vi gjorde i foråret, så er jeg sikker på, at vi bliver en stor udfordring for FC Helsingør, siger Ryan Johnson Laursen, inden han sætter et par ord på, hvordan OB har arbejdet frem mod kampen efter sidste mandags skuffelse mod FC Nordsjælland.

- Stemningen i truppen har været uændret siden mandag. Vi ved godt, at præstationen ikke var tip top, men det har ikke ændret på vores tro, for vi ved godt, hvad vi kan, og vi ved også, hvad der skal til. Så vi har fortsat arbejdet, og i denne uge har vi trænet med fokus på Helsingør og den måde de stiller op på, samt de ting de er gode til.

Med udgangspunkt i træningen, så kommer vi mandag til at se et OB-hold, der er helt klar på, hvad hjemmeholdet kommer med, og Ryan Johnson Laursen er da heller ikke i tvivl om, hvordan han tror, han har det mandag aften klokken 21, når kampen er fløjtet af.

- Mandag klokken 21 er stemningen vildt god hos alle OB’ere. Vi har fået sæsonens tre første point – forhåbentlig efter en fornuftig kamp fra os, det vil være rigtig dejligt.

Kampen mellem OB og FC Helsingør spilles på Helsingør Stadion, og kampen fløjtes i gang klokken 19:00. 


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Lund: Jeg håber, jeg får min debut søndag

Alka Superliga |23-02-2018

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.
Læs mere

Ryan: Vi skal holde tungen lige i munden

Alka Superliga |23-02-2018

Søndag gælder det FCK på udebane, og i følge Ryan Johnson Laursen skal tungen holdes lige i munden.
Læs mere

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd