Log ind

Jönsson om egen sæson: Ikke været den bedste start

Alka Superliga |26. oktober 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Otte mål og to assist blev det til for Rasmus Jönsson i sidste sæsons udgave af Alka Superligaen. I denne omgang er det kun blevet til en enkelt assist for den høje svensker, der har døjet med en skade i løbet af efterårssæsonen.

- Indtil videre har det været svært at komme ind i en rytme. Jeg håbede på at kunne bygge videre ovenpå sidste sæson, men efter nogle kampe fik jeg den her skade i knæet, og i de efterfølgende kampe føltes det stadig ikke helt rigtigt i kroppen så det har været en lidt skidt start for mig.

Det er blevet til 560 minutter i den stribede trøje for Jönsson i efteråret, der har haft svært ved at komme ind i den rytme, der ofte tilskrives en afgørende betydning for at spillerne toppræsterer. Rasmus Jönsson er til gengæld fortrøstningsfuld ovenpå de seneste par kampe.

- Nu føles det bedre i kroppen og jeg håber, at jeg så hurtigt som muligt kan vende tilbage til den form, som jeg havde i sidste sæson. Det føltes okay mod FC København og sidst mod Lyngby kunne jeg virkelig mærke, at kroppen føltes bedre igen så jeg har store forventninger til, at det går fremad for mig nu.

Næste mulighed for Rasmus Jönsson til at finde tilbage til sidste sæsons gode offensive form er mod sin tidligere klub, AaB. Han tror i den forbindelse på, at boldbesiddelsen bliver afgørende for kampens udfald og pointerer også, at den samtidig er en vigtig faktor for holdets defensiv.

- Det er en vigtig kamp, selvom alle kampe selvfølgelig er vigtige, men det vil være rigtigt dejligt med tre point. Vi satser på at tage de tre point, og det er vigtigt for os. Det bliver afgørende for vores spil at have boldbesiddelse og derfra kontrollere kampen og skabe chancer. Det er også en af grundende til, at vi er stærke defensivt, fordi de andre naturligvis har svært ved at score, når vi har bolden.

Jönsson forventer et offensivt indstillet AaB-hold, der står i kontrast til den omvendte kamp i Odense, hvor Morten Wieghorsts mandskab stod lavt og fokus tydeligt var at stå kompakt og gøre det svært for Striberne at finde rum og spille i.  

- AaB er altid stærke på hjemmebane og normalt er de noget mere offensive indstillet og det kan man vel godt forvente, at de også er på søndag. AaB er et lidt mere traditionelt spillende hold, end vi f.eks. så i går mod FC Midtjylland, der kom med meget fysik.

Der er kampstart kl. 18.00 på søndag i Aalborg. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd