Log ind

KEP: Vi skal gå efter at komme i top 6

Alka Superliga |21. juni 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Da OB gik på sommerferie var det med et farvel og tak til Oliver Lund og Michael Falkesgaard for deres tid i klubben. Til gengæld blev der i går sagt velkommen til Ådalen til to nye ansigter i spilletruppen, da målmand Thomas Mikkelsen kom til OB fra Fredericia, og Nicklas Helenius ligeledes havde første træningsdag i OB-trøjen efter han er blevet hentet i AaB. OB-anfører, Kenneth Emil Petersen, er glad for at se de to nye ansigter i truppen.

- Det er altid dejligt med lidt nye spillere, det giver noget ny energi. Men kan godt sige, vi har mistet et par humørbomber i Michael (Falkesgaard, Red.) og Oliver (Lund, Red.), så det er godt, at der også kommer lidt ny energi ind i truppen, fortæller Kenneth Emil Petersen om de to nye OB-spillere.

Sidste sæson bød på 36 kampe for OB-truppen og en slutfase med mange kampe på kort tid, så ferie var kærkommen for truppen. Kenneth Emil Petersen har mest af alt brugt den på at koble af og slappe af med familien, men selvfølgelig er formen også blevet holdt ved lige i ferien. At der er brugt en bunke timer på at vedligeholde formen, er Kenneth Emil Petersen glad for, da OB har fået ny assistenttræner med ansvar for den fysiske træning i Janus Blond, og ham har spillerne allerede lært at kende ganske godt.

- Man må sige, at Janus allerede har sat er ret så markant aftryk. Det har været halvanden hård dag indtil videre, og jeg tror også, der kommer lidt løb i eftermiddag. Til gengæld har Janus leveret et godt indtryk, og han virker både meget seriøs og dygtig, så det er positivt, siger Kenneth Emil Petersen om den nye assistenttræner i OB.

Ved vinterpausen i den forgangne sæson lå OB placeret på en 13. plads, men på baggrund af en stærk indsats i foråret spillede striberne sig op på en 8. plads, og selvom placeringen i sidste år var udenfor målsætningen i top 6, så er der ingen tvivl om, hvad OB-truppen går efter i den kommende sæson.

- Vi har en stærk trup i OB. Der er mange, der byder sig til i startopstillingen, så selvfølgelig skal vi gå efter at komme i top 6. Jeg synes, vi både har kvaliteten og truppen til det, så vi glæder os til at komme i gang, slutter OB-anfører, Kenneth Emil Petersen.

OBs første kamp i Alka Superliga spilles mandag den 17. juli hjemme på EWII Park, hvor vi får besøg af FC Nordsjælland.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Lund: Jeg håber, jeg får min debut søndag

Alka Superliga |23-02-2018

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.
Læs mere

Ryan: Vi skal holde tungen lige i munden

Alka Superliga |23-02-2018

Søndag gælder det FCK på udebane, og i følge Ryan Johnson Laursen skal tungen holdes lige i munden.
Læs mere

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

EmediateAd