Log ind

Klar til forårspremieren!

Sponsorinformation |14. februar 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Kære Samarbejdspartner

Mandag den 20. februar starter vi op med den første ALKA Superliga-kamp i 2017, når vi møder Randers FC. Vi er klar til at tage imod jer, og håber I vil være med til at sende drengene på banen med et kæmpe brøl!

OB runder et skarpt hjørne og sponsorpanelet sætter sit aftryk
2017 er året, hvor vi, sammen med jer, kan fejre 130 års fødselsdag for vores allesammens Odense Boldklub. Med så skarpt et hjørne, er det mere vigtigt end nogensinde før, at man er på tæerne og følger med tiden. Det gør vi kun ved at lytte til jer.

Det var med ovenstående i baghovedet, at sponsorpanelet blev etableret - det kan du læse meget mere om ved at klikke her. En af panelets opgaver er bla. sparring til nye tiltag, som kan være med til at udvikle netværket og rykke os tættere sammen med jer. Det vil I komme til at mærke meget mere til løbende i 2017!

Kaffen til BROEN Odense
Sammen med ALKA Superliga og JDE Professional har vi valgt til kampen at dedikere al opmærksomhed - uden for banen - mod BROEN Odense. BROEN Odense er en frivillig organisation, som hjælper udsatte børn og unge i Odense med en aktiv tilværelse, med idræt og foreningsaktiviteter.

Det betyder at, hver gang fans på lægterne køber en kop kaffe på EWII Park på kampdagen, så donerer vi 10 kr. direkte til BROEN Odense. I VIP'en er det op til dig selv om du vil donere et beløb for din gratis kop kaffe fra JDE Professional - i så fald går beløbet ubeskåret til BROEN Odense via Mobilepay.

Vi ses på mandag, hvor vi glæder os til at hilse på jer, når vi tager den nye lounge i brug 2 timer før kickoff. Vi håber at I får stor glæde at af kunne mødes med jeres gæster dér, i stedet for på den kolde betontrappe, inden vi åbner op for spisningen kl. 17:30. ;-)

PS: Er du ikke allerede tilmeldt til kampen, så kan du klikke her :)

#MitOB

Sammen for klubben, for byen, for altid!
Claus Madsen
SalgschefSkrevet af Claus Madsen

Læs også....

BTB Børs - Vinoble FØDSELSDAGSBRAG!

Sponsorinformation |24-05-2017

Her kan du se en masse gode tilbud til sponsorer i OS&E - Læs mere på BTB Børsen
Læs mere

Støt OB på udebane – det gælder Europa!

Sponsorinformation |23-05-2017

På mandag kl. 19.00 venter Randers FC på udebane. Der er arrangeret udebanetur - tag med!
Læs mere

Særpris på Vi Elsker 90'erne

Sponsorinformation |23-05-2017

Skal I holde et brag af en sommerfest? Så har vi billetter til årets musikfest - til rekordpris!
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd