Log ind

Mathias Jørgensen skifter til OB U17

Nyt fra U17 |6. januar 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB har i dag skrevet kontrakt med U17-spilleren Mathias Jørgensen, som skifter til OB fra FC Nordsjælland. Mathias havde første træningsdag med sine nye holdkammerater på U17-holdet i går, og hans nye kontrakt løber til sommeren 2019.

Mathias Jørgensen er en målfarlig offensivspiller, som i den første halvsæson af U17-ligaen scorede fire mål for FC Nordsjælland, så det er en lovende spiller, som talentchef, Tonny Hermansen er rigtig glad for har valgt at skifte FC Nordsjælland-trøjen ud med OB’s blå og hvide striber.

- Det er en meget spændende spiller, som vi nu har fået til OB. Mathias har sine kompetencer i sin fart - og så kan han både spille kantspiller og angriber. Derudover har han nogle færdigheder, som andre af vores spillere på U17-holdet ikke har. Så det er vigtigt at få Mathias ind i truppen, fordi han med sine evner kan komplementere sine kommende holdkammerater på fantastisk vis, siger talentchef, Tonny Hermansen.

Mathias Jørgensen selv er også glad for skiftet til OB, og det er blandt andet spillestilen, der er en af grundene til, at han valgte at skifte til OB.

- Jeg har valgt at skifte til OB, fordi jeg ser gode udviklingsmuligheder i klubben. Det er det rigtige sted til mig, hvor jeg kan udvikle mig videre, og forhåbentlig komme nærmere på min drøm om at blive professionel fodboldspiller. Jeg har hørt rigtig meget godt om klubben, og jeg er glad for at være kommet til OB.

På U17-holdet kan han se frem til at få Anders Skjoldemose som træner, og det er en træner, der er mere end tilfreds med den nye spiller i truppen, som giver nogle flere muligheder i den offensive del af spillet.

- Først og fremmest tilfører Mathias ekstra fart i angrebet, og med hans aggressive offensive spillestil er jeg sikker på, der vil komme masser af mål på kontoen. Mathias er rigtig dygtig i sine 1/1 offensive aktioner, og kan ligeledes være med til at sætte de andre offensive spillere i scene, siger Anders Skjoldemose om OB’s nye U17-spiller.

Velkommen til Mathias, og stort tillykke med kontrakten i OB!


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U17: Vi vil gøre alt for at vinde

Nyt fra U17 |24-11-2017

Efter ni ubesejrede kampe i træk, har U17 tabt de to seneste. Lørdag jagter de en sejr mod Randers.
Læs mere

Ærgerligt U17-nederlag ude mod Brøndby

Nyt fra U17 |18-11-2017

Striberne manglede ikke chancer, da det blev til et nederlag på 3-1 i en tæt kamp ude mod Brøndby.
Læs mere

U17: Vi skal finde arbejdstøjet frem

Nyt fra U17 |17-11-2017

Lørdag 15:15 gælder det Brøndby på udebane for U17, og arbejdstøjet skal frem, siger Ivan Poulsen
Læs mere

EmediateAd