Log ind

Mathias Jørgensen skifter til OB U17

Nyt fra U17 |6. januar 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB har i dag skrevet kontrakt med U17-spilleren Mathias Jørgensen, som skifter til OB fra FC Nordsjælland. Mathias havde første træningsdag med sine nye holdkammerater på U17-holdet i går, og hans nye kontrakt løber til sommeren 2019.

Mathias Jørgensen er en målfarlig offensivspiller, som i den første halvsæson af U17-ligaen scorede fire mål for FC Nordsjælland, så det er en lovende spiller, som talentchef, Tonny Hermansen er rigtig glad for har valgt at skifte FC Nordsjælland-trøjen ud med OB’s blå og hvide striber.

- Det er en meget spændende spiller, som vi nu har fået til OB. Mathias har sine kompetencer i sin fart - og så kan han både spille kantspiller og angriber. Derudover har han nogle færdigheder, som andre af vores spillere på U17-holdet ikke har. Så det er vigtigt at få Mathias ind i truppen, fordi han med sine evner kan komplementere sine kommende holdkammerater på fantastisk vis, siger talentchef, Tonny Hermansen.

Mathias Jørgensen selv er også glad for skiftet til OB, og det er blandt andet spillestilen, der er en af grundene til, at han valgte at skifte til OB.

- Jeg har valgt at skifte til OB, fordi jeg ser gode udviklingsmuligheder i klubben. Det er det rigtige sted til mig, hvor jeg kan udvikle mig videre, og forhåbentlig komme nærmere på min drøm om at blive professionel fodboldspiller. Jeg har hørt rigtig meget godt om klubben, og jeg er glad for at være kommet til OB.

På U17-holdet kan han se frem til at få Anders Skjoldemose som træner, og det er en træner, der er mere end tilfreds med den nye spiller i truppen, som giver nogle flere muligheder i den offensive del af spillet.

- Først og fremmest tilfører Mathias ekstra fart i angrebet, og med hans aggressive offensive spillestil er jeg sikker på, der vil komme masser af mål på kontoen. Mathias er rigtig dygtig i sine 1/1 offensive aktioner, og kan ligeledes være med til at sætte de andre offensive spillere i scene, siger Anders Skjoldemose om OB’s nye U17-spiller.

Velkommen til Mathias, og stort tillykke med kontrakten i OB!


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U17 slog Brøndby 3-0

Nyt fra U17 |12-02-2018

OB's U17-drenge vandt lørdag med 3-0 over Brøndby IF i en træningskamp.
Læs mere

Flot U17-sejr over AaB

Nyt fra U17 |11-12-2017

Hårdt arbejde fra første til sidste fløjt sikrede et U17-hold med to U15-spillere fra start 3 point.
Læs mere

U17: AaB er et næsten komplet hold

Nyt fra U17 |08-12-2017

OB U17 møder ligaens mest formstærke hold, når de i morgen drager afsted mod Aalborg.
Læs mere

EmediateAd