Log ind

Merete Pedersen

Husker du? |1999
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Ingen anden OB’er har scoret flere mål i landsholdstrøjen end Merete Pedersen. Det blev til 65 mål i 136 landskampe, før den livsfarlige angriber lagde støvlerne på hylden i 2009.

Ingen anden OB’er har scoret flere mål i landsholdstrøjen end Merete Pedersen. Det blev til 65 mål i 136 landskampe, før den livsfarlige angriber lagde støvlerne på hylden i 2009.

Merete Pedersen kom til OB i 1999, og hun scorede et utal af mål for striberne, som hun repræsenterede i tre omgange – det blev nemlig også til to udenlandske eventyr i tyske TSV Siegen og italienske Torres Calcio, hvor hun spillede fra 2003 til 2006.

I 2001 var Merete Pedersen en vigtig spiller på det OB-mandskab, der erobrede DM-titlen, og hun blev flere gange kåret til Danmarks bedste spiller.

På banen var Merete Pedersen en ægte angriber. Hun var aldeles livsfarlig for ethvert forsvar, og for modstanderen var det lig med problemer, når bolden kom i nærheden af det lille felt, hvor Merete Pedersen lurede konstant.

De mange mål blev scoret gennem en fantastisk målnæse, der opfangede selv den mindste ripost samt et formidabelt hovedspil, der gjorde hende i stand til at regere luftrummet.

Imidlertid er det ikke kun i kampene, at Merete Pedersen har haft en stor betydning for Odense Boldklub. Hun var træningsnarkoman og altid en positiv indflydelse i truppen, hvor hun konstant opmuntrede holdkammeraterne.

Merete Pedersen spillede sin sidste kamp for OB’s elitehold den 23. november 2009 i ådalen mod Skovslunde – godt 10 år efter hendes debut i den stribede trøje.


Skrevet af Morten Skov

Læs også....

Ny fynsk fodboldbog

Husker du? |04-12-2012

"De sidste amatører" fortæller om tiden før, fodbolden blev professionel.
Læs mere

Udlændinge i OB

Husker du? |04-09-2012

Fra Miti til Onyszko, Ruud til Tchami. Selvom rødderne er fynske, har gode udlændinge sat deres præg
Læs mere

Fritz Bonde ser tilbage

Husker du? |23-08-2012

OBs mangeårige formand Fritz Bonde kigger tilbage på hans virke i OB og trækker tråde til i dag.
Læs mere

EmediateAd