Log ind

Mikkel Kirkeskov solgt til Aalesund

Nyt fra OB |8. januar 2016
|1
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB har solgt venstrebacken Mikkel Kirkeskov til norske Aalesund. Kirkeskov skifter med øjeblikkelig virkning til den norske Tippeliga-klub.

Fremtiden ligger i det nordlige Norge for Mikkel Kirkeskov. Forsvarsspilleren, der kom til OB fra AGF i sommeren 2014, har kun fået begrænset spilletid i efteråret, og derfor var det interessant for både OB og Kirkeskov, da norske Aalesund viste interesse for ham.

- Vi har været glade for at have Mikkel Kirkeskov hos os, men samtidig er det mest rigtigt for både Mikkel og os, at han prøver sig af et andet sted. Han har haft gode perioder hos os, og i andre perioder har han ikke fået så meget spilletid. Derfor er det en spændende mulighed, der har budt sig for ham i Aalesund, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Mikkel Kirkeskov siger selv om skiftet:

- Jeg har følt at der skulle ske noget nyt, for jeg ikke fået helt så meget spilletid, som jeg havde håbet på. Det er ligeså meget min egen skyld, som det er OB’s, så det er vigtigt for mig også at sige, at jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Jeg har mødt en masse rigtig flinke mennesker, og jeg har nydt at være i klubben og opleve den gode opbakning på stadion, og alt det vil jeg gerne takke for. Nu ser jeg frem mod det nye, der kommer, og Aalesund er en spændende klub med gode faciliteter og et helt nyt stadion, så det bliver spændende for mig.

Siden Kirkeskov skiftede til OB i sommeren 2014 er det blevet til 26 kampe i den stribede trøje.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

#MITOB - OB-angribere gennem tiden

Nyt fra OB |22-03-2017

Det første #MITOB-arrangement var en stor succes, da tirsdag aften stod i OB-angriberens tegn.
Læs mere

Jørgen Leschly Sørensen i Hall of Fame

Nyt fra OB |21-03-2017

Jørgen Leschly Sørensen blev mandag aften optaget i Fodboldens Hall of Fame.
Læs mere

Over 2000 OB-kampe indtog EWII Park

Nyt fra OB |13-03-2017

Det osede af nostalgi og OB-fælleskab, da 12 OB-ambassadører søndag blev præsenteret på EWII Park.
Læs mere

EmediateAd