Log ind

BTB Børs - Invitation til torsdagsnetværk hos Baker Tilly!

Sponsorinformation |9. februar 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

NETOB BTB Børsen er er klar med en masse fantastiske tilbud til netværket - læs mere nedenfor.

Husk, at der også efterspørges ting, som man har brug for at få købt. Så er købsintentionerne i netværket samlet - der hvor der står "SÆLG", har du mulighed for at byde ind med et tilbud.

Kender du OCC?

Kære Samarbejdspartner

 Som en del af Odense Sport & Event-familien står hele vores pallet af oplevelser og muligheder til jeres rådighed.

Det betyder blandt andet, at mødelokalerne på Odense Congress Center er klar til at tage imod jer året rundt – sammen med hele vores rutinerede team af planlæggere, servicefolk, kokke, tjenere og receptionister.

I 2016 gennemførte vi omfattende renoveringer på OCC, så vi i dag er en endnu mere attraktiv samarbejdspartner på møder og konferencer – store som små.

Du kan se meget mere om nyskabelserne på OCC her, men kort sagt er OCC i dag et af landets mest attraktive konferencecentre, hvor I altid er garanteret:

Lige nu har vi gang i endnu flere nye, spændende tiltag – bl.a. bliver vores tre sale malet i lyse farver og opdateret, ligesom foyerområderne opgraderes med nye lækre møbler.

Da I allerede er sponsor i OB, har I en helt naturlig tilknytning til resten af koncernen (OCC, Kai Thor, JVB LIVE og Odense Eventyr Golf). Det skal ikke mindst derfor være os en stor fornøjelse at byde jer og jeres gæster velkommen i vores lokaler, til ualmindeligt meget møde for pengene.

Vi vil i den forbindelse tillade os at kontakte jer pr. telefon i den nærmeste fremtid, til en uforpligtende dialog om jeres mødebehov nu og i fremtiden.

Bedste hilsner

Tina & Maria

Torsdagsnetværk hos Baker Tilly!

"Kunderne flytter sig hurtigere end nogensinde - flytter du med?"

Den moderne beslutningstager er blevet digital superbruger og varetager nu i snit 60 % af købsprocessen selv, bl.a. gennem brugen af LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces anno 2016 under stor og hastig forandring, og vi kan som virksomhed ikke længere nå igennem til kunderne på samme måde som tidligere.

Leif Carlsen fra Social Selling Company vil inspirere og dele konkret viden med os

Torsdag den 2. marts kl. 15.00 - 17.00
Hjallesevej 126, 5230 Odense M

Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Læs mere HER!

 

OB-talent søger job hos OB-sponsor

Kunne du tænke dig at bidrage til talentudviklingen i OB? Så har vi et ung talent, som gerne bruge nogle kræfter på arbejdsmarkedet.

Et af vores store talenter fra OB's ungdomsafdeling, Sebastian Lodahl, som til daglig er en fast bestanddel af vores U19 hold, drømmer om noget arbejde ved siden af fodbolden, og rigtig gerne hos en af OB's fantastiske sponsorer.

Har du mulighed for at åbne en dør for Sebastian, kan du kontakte ham her:

Mobil: 20234506

Mail: seb.lodahl@hotmail.com

 

Release af Volbeats egen rom!

Vinoble Odense har den glæde at kunne release Volbeats egen rom fra i dag Fredag kl. 17.00.

Begrænset antal flasker er lavet til verdensmarkedet - dette er 2. release af Volbeats rom som er en lækker kraftig sag. 23 år gammel og med masser af smag. 1. release blev revet væk især til fans i udlandet.

Så Vinoble er glad for at kunne præsenterer denne rom, som de eneste i det Fynske land.

Pris : 600,- kr

 

Udvalgt at Volbeat og lavet af Volbeat

Volbeat Rom er en elegant og fyldig rom med en lang, lækker og rig afrunding. 

Solera-rommen er blendet af de bedste rom-blendere fra den Dominikanske Republik med brug af rom lagret i helt op til 23 år.

Smagen er fyldig, blød og sød med anstrøg af karamel, vanilje, honning, kanel, træ og krydderier.

Den ekstra alkohol gør, at man føler både dens styrke og de finere nuancer, og den efterlader en god, lang eftersmag i ganen. Alkoholprocent på 42%.

Kan bestilles direkte på 26178112 eller på  joh@vinforsyning.dk

Se mere her!

 

Hartmanns Academy 2017

Her afholder kompetente og inspirerende foredragsholdere - topledere fra erhvervs-, sports- og kulturlivet, forskere og eksperter - oplæg om aktuelle emner inden for jobmarked, organisation og ledelse.

Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og videndeling inden for ledelse og arbejdsmarkedet – med fokus på sund forretning i fremtiden. Det nye program for 2017 er spækket med de hotteste trends inden for ledelse og organisation. Vi har nøje udvalgt "best man for the job" inden for de fire emner, vi ser som de vigtigste i jobmarkedet lige nu. I 2017 bliver følgende emner det vi alle taler om:

  • Kultur, kompleksitet og diversitet - hvordan?
  • High performance teams og organisationer
  • Styrkebaseret ledelse og liv
  • Compassionfokuseret ledelse - kan du og tør du?  

Et medlemskab af Hartmanns Academy giver adgang til fire arrangementer om året. Et medlemskab giver dig tre pladser til hvert arrangement, og du kan benytte medlemskabet fleksibelt til medarbejdere og kunder. Læs mere her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Trine Hemmingsen på tel. 4121 1429 eller Trine.Hemmingsen@Hartmanns.dk

TorsdagsGym i Ådalen

Hej alle NETOB'ere

 

Har I fundet jeres aktive jeg frem? For nu er det snart tid til torsdagsGym for netværket.

Hver torsdag stiller FTO op med en uddannet personlig træner, som står for et lækkert træningsprogram. Vi går i gang kl. 07.00 i vores flotteste stribede OB trøjer. Hvis du ikke har fået købt din endnu, så kan du stadig nå det. ;-) Der er mulighed for omklædning og bad. Vi er aktive i ca. 1 time.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig torsdagsGym, så du møder bare op, hvis du er klar til at være aktiv netværker i de tidlige morgentimer.

Vi ses i Ådalen!

 

 

Næste NETOB BTB Børs
NETOB Børsen opdateres løbende.

Vi ser frem til at modtage en masse gode tilbud fra jer.


Skrevet af Mikkel Schack Iversen

Læs også....

Forårets første kampprogram klar!

Sponsorinformation |17-02-2017

Nu kan du hente kampprogrammet til OB-Randers - direkte på din PC, telefon eller tablet.
Læs mere

Klar til forårspremieren!

Sponsorinformation |14-02-2017

Mandag den 20. februar spilles første hjemmekamp i 2017 - Sammen for klubben, for byen, for altid!
Læs mere

Sponsorpanel

Sponsorinformation |09-02-2017

Byd velkommen til holdet bag Sponsorpanelet - Fokus på netværk og udvikling heraf...
Læs mere

EmediateAd