Log ind

Nyt klubhus i Ådalen

Husker du? |1968
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Den første september 1968 rykkede OB ind i det nye klubhus i Ådalen. Det var en stor begivenhed – og med en god portion vemod - at rykke teltpælene op fra Munke Mose. Klubhuset var topmoderne efter datidens standard, og havde kostet hele 1,2 millioner kr. – et beløb, som bl.a. blev skrabet sammen gennem et ekstrakontingent blandt klubbens medlemmer, som stod sammen om at få byggeriet op at stå.

Der blev skabt tidssvarende betingelser for livet i klubben. Små stribede spillere stod på parade ved den festlige begivenhed, der foregik i muntert lag.

Gæsterne var mange, og de blev kun overgået i antal af de mange takketaler, blev delt rundhåndet ud til æresmedlemmer, fædre, der havde hjulpet til, ledere og andet stribet godtfolk.

Der var bred enighed om anlæggets høje kvalitet med fodboldbaner, moderne lysanlæg, tennisopvisningsbane og otte tennisbaner på den anden side af Odense Å.

Det var slut på en epoke – men også starten på en ny. Og ligesom Munke Mose var et centrum i mange stribede ungdomsliv, er også Ådalen blevet det. Heldigvis.


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Ny fynsk fodboldbog

Husker du? |04-12-2012

"De sidste amatører" fortæller om tiden før, fodbolden blev professionel.
Læs mere

Udlændinge i OB

Husker du? |04-09-2012

Fra Miti til Onyszko, Ruud til Tchami. Selvom rødderne er fynske, har gode udlændinge sat deres præg
Læs mere

Fritz Bonde ser tilbage

Husker du? |23-08-2012

OBs mangeårige formand Fritz Bonde kigger tilbage på hans virke i OB og trækker tråde til i dag.
Læs mere

EmediateAd