Log ind

OB medarrangør af nyt stort inde-stævne

KMD Cup |9. december 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB er medarrangør af det nye indendørsstævne KMD Cup, der bliver den første fodboldbegivenhed i dansk fodbold i 2018. Stævnet finder sted 12. januar i Brøndby Hallen, og i de følgende tre år, vil stævnet på skift finde sted hos de tre øvrige arrangørklubber.

 

Det er OB, AaB, AGF og Brøndby, der i fællesskab står bag stævnet, der bliver vist live på TV3+. De fire traditionsrige Alka Superliga-klubber får i Brøndby Hallen selskab af Frem og Næstved fra 2. division, når der 12. januar skal kæmpes om pokalen i KMD Cups herrerække. Alle hold i KMD Cup har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, så der er lagt op til et brag af en fodboldaften for de 4.300 tilskuere, der er plads til i Brøndby Hallen.

 

Der vil også være en damerække og en showkamp, hvor EM92-stjernerne møder et hold af tidligere Brøndby-spillere, så der er lagt op til en aften med masser af sportslige begivenheder, god stemning og show undervejs.

 

- I OB er vi enormt glade for, at fire af landets mest traditionsrige klubber er gået sammen om at skabe denne indendørsturnering. Der er mange gode initiativer i dansk fodbold, og det er glædeligt, at vi begynder at få dem bredt ud i hele landet, for det vil være med til at øge den generelle interesse for dansk fodbold, siger sportsdirektør Jesper Hansen og fortsætter:

 

- Der har tidligere været tradition for at skyde et nyt kalenderår ind med et indendørsstævne, og vi glæder os til, at vi igen fra 2018 kan indlede året med en festlig, stemningsfuld og sportsligt spændende turnering. Det gælder både for de fans, der køber billetter, tv-seerne, sponsorerne og spillerne, og samtidig bliver KMD Cup en god anledning til, at vi i dansk fodbold kan være med til at løfte et fælles ansvar for at give økonomisk støtte og opbakning til vigtige velgørende projekter.

 

Selve formatet til KMD Cup minder om det nye ’Star Sixes’-format, som hurtigt er blevet vældig populært grundet tempoet i spillet. Til KMD Cup vil hvert hold have fire markspillere og en målmand på banen, og selve banen er på størrelse med en håndboldbane, men man spiller med syvmandsmål, og der skal afsluttes indenfor 30 sekunder. Kampene varer ti minutter hver, og der er flyvende udskiftninger, så der bliver knald på.

 

Hos KMD Business forklarer direktør Helle Huss, hvorfor man har valgt at blive hovedsponsor for indendørsstævnet i Brøndby Hallen.

 

- Der er gået sport i data og data i sport. Og netop data og sport er et område, som vi i KMD Business har stort fokus på, og hvor vi har nogle spændende samarbejdspartnere. Derfor giver KMD Cup, præsenteret af erhvervsafdelingen KMD Business, rigtig god mening for os. Fredag den 12. januar bliver en stor og anderledes tempofyldt sportsdag i Brøndby Hallen og på TV3+, og vi ser meget frem til samarbejdet med TV3 Sport og Alka Superligaklubberne Brøndby IF, AaB, AGF og OB.

 

Billetterne til KMD Cup kan købes på dette link.

 

KMD Cup afvikles fredag d.12. januar i Brøndby Hallen. Dørene åbnes kl.17:30, og første kamp vil blive sat i gang kl.19:00. Finalen forventes at blive spillet cirka kl.22:10.

 

Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn. Billetterne er unummererede og fans fra de fire Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion i Brøndby-hallen, hvilket også fremgår af billetsalget.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

Endelig OB-trup til udsolgt KMD Cup

KMD Cup |11-01-2018

OB stiller med en stærk trup til indendørsturneringen KMD Cup i Brøndby Hallen 12. januar.
Læs mere

Kampplan og regler for KMD Cup

KMD Cup |09-01-2018

Spilleplanen ligger klar til fredagens indendørsstævne KMD Cup i Brøndby Hallen.
Læs mere

EmediateAd