Log ind

OB sejrede i Aarhus

Alka Superliga |19. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Erik Kempf)

Alka Superliga 26. runde
Søndag 19. marts 17:00, Ceres Park (Aarhus)
AGF - OB 1-2 (0-0)
72. 0-1 Jóan Símun Edmundsson
74. 0-2 Frederik Tingager
90. 1-2 Morten Rasmussen (straffe) 

Gule kort:
AGF: 33. Dzhamaldin Khodzhaniazov 39. Martin Spelmann 68. Kasper Junker
OB: 67. Kenneth Emil Petersen 68. Jeppe Tverskov 80. Jóan Símun Edmundsson 90. Jacob Barrett Laursen

AGFs opstilling:
Jovanovic - Mikanovic, Rask, Juel Andersen (50. Stage), Khodzhaniazov – Sverrison (9. Pedersen) – Bjarnason (77. Bundu), Amini, Spelmann, Junker – Rasmussen
Bænk: Rasmussen, Petersen, Olsen, Bundu, Pedersen, Gribenco, Stage

OBs opstilling:
Falkesgaard - Desler, Petersen, Tingager, Barrett – Nielsen (88. Lund), Thomasen (83. Uzochukwu), Tverskov, Jönsson – Festersen (62. Jacobsen), Edmundsson
Bænk: Christensen, Uzochukwu, Lund, Welbeck, Jacobsen, Greve, Johnson

Kampens forløb:
Mens AGF i midten af ugen vandt med 3-1 i pokalturneringen over Horsens – efter at have været bagud med 1-0, jagtede OB en resultatmæssig oprejsning efter der ærgerlige nederlag til SønderjyskE sidste uge.

OB gik ind til kampen med to ændringer i startopstillingen. Michael Falkesgaard var på kassen i stedet for Sten Grytebust, der blev skadet ved lørdagens træning, og Kenneth Emil Petersen erstattede Izunna Uzochukwu.

Første halvleg var meget chancefattig, og den blev præget af et massivt regnvejr over Ceres Park. De farligste chancer var til OB, og efter 35 minutter burde det være blevet til 1-0. Edmundsson, Festersen og Nielsen kom i fuld fart mod to AGF-forsvarere, men de fik ikke udnyttet overtalssituationen, og Casper Nielsen afsluttede i stedet fra distancen, hvor Jovanovic reddede den i to omgange.

Mens spillerne holdt pause og tankede kræfter til anden halvleg, så fortsatte regnen ufortrødent, men et par tørre trøjer og et par ord fra trænerne var måske det, spillerne havde brug for. Der kom i hvert fald mere gang i anden halvleg fra begge mandskaber.

Allerede to minutter inde i anden halvleg viste Joan Simun Edmundsson højt niveau, da han driblede sig igennem tre-fire AGF-spillere og afsluttede mod målet. Jovanovic parrerede bolden, og Jönsson fik returen, men han sparkede over mål.

Fire minutter efter var der et par chancer i den anden ende. Først afsluttede Duncan første gang på et indlæg fra Kasper Junker, men afslutningen røg over mål. Små fem minutter efter var Morten Duncan Rasmussen igen på færde. Han vendte rundt i feltet, men hans afslutning gik forbi den fjerneste stolpe.

Vi skulle igen kun vente fem minutter, inden det første mål lurede. Mikkel Desler startede motoren i højresiden, og efter et langt sololøb lagde han et indlæg bagest i feltet. Barrett sparkede første gang på den, men igen holdt Jovanovic bolden ude af målet.

Næste gang holdt Jovanovic ikke bolden ude af målet, da Anders K. Jacobsen resolut sparkede bolden ind til 1-0. Desværre blev målet annulleret for offside, og derfor var stillingen endnu 0-0.

Der gik kun få minutter, før der blev ændret på det. Jacob Barrett havde taget turen med frem, og lagde bolden skråt tilbage til Jóan Símun Edmundsson, der fra kanten af feltet sparkede den fladt ind i det fjerneste hjørne til en føring på 1-0.

Bare få minutter efter blev det 2-0 til de grønklædte OB-spillere, da Frederik Tingager kom højest på et hjørnespark og stangede bolden i nettet til 2-0.

Herefter var der ikke mange chancer, inden AGF i overtiden fik tildelt et straffespark. Den sparkede Morten Duncan Rasmussen sikkert ind, men mere blev det ikke til – og dermed vandt striberne med 2-1 ude mod AGF.

Sejren betyder, at OB i gruppespillet er i pulje med Randers, Horsens og Esbjerg – kampprogrammet bliver offentliggjort tirsdag den 21. marts.

Kommentar fra Kent Nielsen:
Vi har hele tiden sagt, at det først og fremmest handler om at vinde så mange kampe som muligt – og det gjaldt også i dag. I dag var det første kamp af de sidste syv, og vi vinder den. Uanset om vi var endt i den ene eller anden pulje, så var det gunstigt at vinde i dag, og det forholder vi os til. Om det er en god eller dårlig pulje, må andre vurdere.

AGF spillede endnu mere direkte i anden halvleg. Det gjorde det til noget frem og tilbage spil. Vi lavede et par opspilsfejl, og det gav dem et par muligheder, men jeg synes set over hele kampen, at det klart er fortjent, at vi vinder kampen.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Kampprogram klar til OB-Lyngby!

Alka Superliga |19-04-2018

Næste modstander på EWII Park hedder Lyngby BK - læs alt om kampen her.
Læs mere

Uskøn affære i Randers endte uden vinder

Alka Superliga |18-04-2018

OB kom bagud efter 62 minutter, men svarede igen med det samme, da det blev 1-1 i Randers.
Læs mere

OB fortsætter jagten på puljesejren

Alka Superliga |17-04-2018

Tre point i Randers vil give et godt skub i retning af at vinde gruppespillets pulje 2.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd