Log ind

OB skriver kontrakt med Christian Sørensen

Nyt fra OB |5. maj 2011
|6
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Foto: Morten Skov Foto: Morten Skov

OB har i dag skrevet kontrakt med det unge midtbanetalent Christian Sørensen, der aktuelt er en del af klubbens U19 Ligahold. Kontrakten løber fra 1. juli 2011 og frem til 30.juni 2012, og Christian Sørensen bliver fast indlemmet i OB’s Superligatrup, når truppen indleder forberedelserne til sæsonen 2011-2012.

Christian Sørensen er ikke ubekendt med sine kommende nye holdkammerater i Superligatruppen. U19 Ligaspilleren har allerede ved flere lejligheder i løbet af foråret trænet med truppen, og han har også spillet sammen med nogle af sine nye holdkammerater på klubbens reservehold. Desuden har Christian Sørensen været på bænken i en enkelt Superligakamp.

Administrerende direktør Thomas Christensen glæder sig over, at endnu en spiller fra OB’s talentafdeling har nået det niveau, der skal til for at blive en del af klubbens Superligatrup.

- Det kræver noget særligt at blive en del af OB’s Superligatrup. Christian Sørensen er et spændende talent, som har en række kompetencer, som vi er overbeviste om, kan udvikle sig yderligere. Derfor er vi glade for at kunne tilknytte ham til Superligatruppen, og det bliver spændende at følge hans udvikling i fremtiden.

Christian Sørensen glæder sig også over kontrakten.

- Jeg er glad for at få chancen i OB, da det er en topklub i Danmark. Jeg glæder mig meget til at prøve mig af på et rimeligt højt niveau. OB ligger nr. 2 i Superligaen lige nu, så der kan være både Champions League, Superligaen og pokalturneringen at spille med i næste sæson. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse at skulle være med omkring holdet. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Det var et af mine mål, da jeg kom til OB, at jeg skulle se, om jeg kunne begå mig på det niveau, og mit arbejde er nu blevet belønnet med en kontrakt.

Christian Sørensen er 18 år. Han kom til OB fra Næsby og har desuden tidligere spillet i Verninge og Sanderum. Han er således et produkt af Øens Hold-fodboldsamarbejdet.


Skrevet af Asger TorningLæs også....

OB TV: Se målene mod Podbrezova

Nyt fra OB |09-02-2016

OB's reserver spillede sent tirsdag eftermiddag 2-2 mod slovakiske Podbrezova.
Læs mere

OB TV: Kent N. efter 2-2 mod Podbrezova

Nyt fra OB |09-02-2016

Kent Nielsen var tilfreds med indsatsen, da OB's reserver og unge spillere klarede 2-2.
Læs mere

OB klar til Podbrezova

Nyt fra OB |09-02-2016

OB møder slovakiske ZK Podbrezova kl. 15 dansk tid tirsdag eftermiddag.
Læs mere

Bruger kommentarer

#01
Lindberg Skrevet 5. maj 14:45
Hvor på banen spiller han?
#02
NicolaiN Skrevet 5. maj 15:21
Offensiv kantspiler.. Er venstrebenet
#03
teglbjærg Skrevet 5. maj 22:37
sælg utaka
#04
Dean Skrevet 7. maj 04:36
Køb Ole Bjur!
#05
nebel Skrevet 8. maj 10:09
Køb Bajram Fetai fra Nyngby
#06
ionhide Skrevet 10. maj 10:54
NicolaiN - Har du tabt sutten ? Vi skal sg ikke sælge den eneste farlige angriber vi har. Kan godt være at han ikke scorer så mange mål for tiden, men alle angribere løber ind i måltørke.. Til gengæld så har alle forsvar i ligaen så travlt med at holde øje med ham når han er på banen, at der bliver plads til de andre. Ydermere, er han den eneste der kan holde fast i bolden fremme på banen, så vi kan få rykket holdet frem. Se imod Silkeborg i søndags, hvor lidt Henrik Toft får fat i, og hvor mange bolde han smider væk.. Falk er for tyndbenet endnu til at få lagt så stort et ansvar på sig, så ham kan man ikke laste for at forsvinde i sådan en kamp.. Der mangler Utaka! Toft passer bare ikke ind i OB, fatter ikke hvad man ser i manden der løber som en pige, dribler som en pige og har verdens længste overkrop! Han kan kun bruge hovedet og sin fysik i nærkampe, og hvornår har han sidst scoret ? I en kamp imod Esbjerg for 100 år siden! 1 Mål for OB i 1 år.. UD MED HAM!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind som Club OB medlem for at kommentere på artikler.
Log ind her eller opret dig gratis som Club OB medlem.

EmediateAd