Log ind

OB tog point med fra Hobro

Alka Superliga |30. september 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Alka Superliga, 30.9.17 16:00
2.090 tilskuere på DS Arena, Hobro

Hobro IK - OB 1-1 (1-0)
19. 1-0 Kirkevold (str.)
58. 1-1 Jacob Barrett

Advarsel: Ryan Johnson (18.), Kenneth Emil Petersen (56.).

HOB: Rask - Gotfredsen, Bøge, Petersen, Kopplin - Olsen (83. Pedersen), Mistrati, Damborg, Babayan (64. Mikkelsen) - Antipas (77. Grønning), Kirkevold.

Bænken: Jørgensen, Amankwah, Pedersen, Sabbi, Mikkelsen, Haarup, Grønning.

OB: Sten Grytebust - Ryan Johnson, K.E. Petersen, Frederik Tingager, Jacob Barrett - Mikkel Desler (75. Joan Simun Edmundsson), Mathias Thrane, Jeppe Tverskov, Casper Nielsen (54. Mathias Greve) - Rasmus Festersen, Nicklas Helenius (85. Izunna).

Bænken: Thomas Mikkelsen, Joan Simun Edmundsson, Rasmus Jönsson, J.J. Thomasen, Izunna Uzochukwu, Mathias Greve, A.K. Jakobsen.

 

Om kampen:

OB var på besøg hos Hobro IK, der indtil videre kun havde sat point til i en enkelt hjemmekamp. Derfor var der på forhånd udsigt til en svær opgave, og med en start, hvor OB’erne havde svært ved at dæmme op for Hobro, blev det ikke nemmere.

Efter små tyve minutter fik Hobro straffespark, da dommeren vurderede, at Ryan Johnson trak en Hobro-spiller i trøjen i feltet, og så kunne topscoreren Kirkevold gøre det til 1-0 til hjemmeholdet. Der gik noget tid, inden OB for alvor fik vasket scoringen af sig, men med en fornuftig periode frem mod pausen, var der alligevel rimelig optimisme i omklædningsrummet efter de første 45 minutter.

Det smittede af på spillet fra starten af anden halvleg, hvor der var flere tegninger til gode angreb, og et lille kvarter efter pausen kom Jacob Barrett ind i banen fra venstre og hakkede til bolden fra en spids vinkel, hvorfra den gik i nettet.

Herefter fulgte en åben og livlig kamp, hvor holdene var stort set jævnbyrdige og havde hver deres muligheder for at lukke opgøret. Det var ikke alt sammen lige kønt, men der var energi i begivenhederne, og der blev kæmpet fra begge mandskabers side - uden at det dog førte til yderligere scoringer.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

Galleri: HSV - OB

Alka Superliga |22-03-2018

Se billeder fra torsdagens træningskamp i Hamburg, hvor OB tabte med 3-0 til HSV.
Læs mere

Reaktioner efter HSV - OB

Alka Superliga |22-03-2018

Læs, hvad Jacob Barrett Laursen og Kenneth Emil Petersen havde at sige efter træningskampen mod HSV.
Læs mere

OB tabte til fint HSV-mandskab

Alka Superliga |22-03-2018

Selvom det chancemæssigt var ganske tæt, så endte torsdagens træningskamp med 3-0 til HSV.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd