Log ind

Guldkampen 2012 - set fra bænken!

Husker du? |2012
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Torsdag den 24. maj 2012 var en sand festdag i Odense Boldklubs historie. Hundreder af fans marcherede gennem bymidten fra Flakhaven til TRE-FOR Park, mens de mere officielle var inviteret til reception i hovedbygningen på stadion. Alt sammen skabte en festlig optakt til aftenens showkamp, hvor Mesterholdet stod overfor Guldholdet.

Richard Møller Nielsen stod som træner i spidsen for Mesterholdet, der primært bestod af spillere fra triumftrupperne fra 1977 og 1982, mens Roald Poulsen stod som træner for sit guldhold fra 1989. Enkelte spillere havde op til kampen skiftet årgang for at få alle positioner og detaljer til at falde på plads, men der var massevis af de helt store klubkoryfæer samlet på TRE-FOR Park til – under ledelse af dommer Claus Bo Larsen – at være med til at markere klubbens 125 års jubilæum.

Guldkampen endte med en 4-1 sejr til Guldholdet fra 1989, men som du kan se i indslaget fra OB TV var der ud over spillet på banen,også tid til masser af grin og drillerier mellem de gamle OB-legender.


Skrevet af Carsten Lektonen

Læs også....

Ny fynsk fodboldbog

Husker du? |04-12-2012

"De sidste amatører" fortæller om tiden før, fodbolden blev professionel.
Læs mere

Udlændinge i OB

Husker du? |04-09-2012

Fra Miti til Onyszko, Ruud til Tchami. Selvom rødderne er fynske, har gode udlændinge sat deres præg
Læs mere

Fritz Bonde ser tilbage

Husker du? |23-08-2012

OBs mangeårige formand Fritz Bonde kigger tilbage på hans virke i OB og trækker tråde til i dag.
Læs mere

EmediateAd