Log ind

OB'ere på landsholdene

Landshold |7. september 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne/ob.dk)

To spillere var på opgave med deres respektive landshold i denne uge. Det blev til to 6-0 resultater for Jens Jakob Thomasen og Sten Grytebust, der henholdsvis mødte Litauens U21 mandskab og de tyske verdensmestre.

Vi starter i Aalborg, hvor Danmarks ældste ungdomslandshold tog imod Litauens ditto. Her var der aldrig tvivl om, hvem der ville ende med at trække sig sejrrigt ud af opgøret. Det eneste spørgsmål var egentlig, hvor stor den danske sejr ville blive. Hvis man tager de stribede briller på, var der til gengæld spænding omkring, hvorvidt Jens Jakob Thomasen ville debutere for U21, og i det 77. minut blev det en realitet, da han afløste holdets anfører, Mathias Jensen, ved stillingen 4-0 til Danmark.

Jens Jakob var på banen under landsholdets sidste to mål og kunne derfor juble over en storsejr, der sender Danmark op på gruppens førsteplads efter to spillede kampe med en målscore på 9-0.

I Stuttgart skulle det norske landshold forsøge at følge op på 2-0 sejren over Aserbajdsjan, men det er ingen underdrivelse at påstå, at nordmændene kom ned på jorden igen. Som tidligere nævnt blev Norge sendt hjem med en fodboldlektion og et klip i passet på 6-0 i en kamp, som Sten Grytebust så fra den norske udskiftningsbænk.

Mesut Özil bragte verdensmestrene foran efter 10 minutter og derfra øgede Julian Draxler til 2-0 inden to Timo Werner scoringer sendte holdene til pause. I anden halvleg blev det ikke meget bedre for Grytebust og kompagni, da indskiftede Leon Goretzka og Mario Gomez gjorde det til slutresultatet 6-0. Tyskland er klar til VM, mens Norge for længst har udspillet sin rolle i kvalifikationen. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

Jørgensen og Eskesen på U19-Landsholdet

Landshold |15-02-2018

Det danske U19-Landsholdet er blevet udtaget, og der er fundet plads til Eskesen og Jørgensen.
Læs mere

Thomasen med i dansk nederlag

Landshold |16-11-2017

Det blev til 68 minutter på banen for Jens Jakob Thomasen, da U21-landsholdet tabte til Polen.
Læs mere

Fire OB'ere på landshold

Landshold |13-11-2017

I den sidste uges tid er det blevet til spilletid til fire OB'ere for deres respektive landshold.
Læs mere

EmediateAd