Log ind

Akademipartnere støtter talentudviklingen

Akademi |12. oktober 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Frem til denne sæson er der indgået partneraftaler med otte nye akademipartnere, der hjælper OB, så talentudviklingen kan nå et endnu højere niveau.

De otte partnere er: Orifarm, C. A. Larsen, Faber, Bar’sushi, Fynske Bank, Bonnesen Advokater, Mace og Eksklusiv Byg. For OB er støtten vigtig, og det er blandt andet takket være disse partnerskaber, at akademiholdene kan komme på træningslejr og deltage i internationale turneringer, fortæller talentchef Tonny Hermansen.

- Det betyder rigtig meget for akademiet, og vi er sindssygt stolte over at kunne præsentere de her partnere. De er med til at støtte udviklingen på akademiet, og de giver os nogle muligheder for at arrangere ting, som vi ikke ville have en chance for at gøre uden et samarbejde med dem. I sommerferien var vi i Vildbjerg på træningslejr, og det vil vi rigtig gerne gøre igen, for det var en stor succes.

- Økonomisk er det dog kun muligt at arrangere sådan en træningslejr igen, hvis vi har gode partnere, og der er vores akademipartnerne rigtig vigtige, så vi kan hjælpe de unge mennesker i udviklingen frem mod at blive superligaspillere, siger Tonny Hermansen.

Anders Skjoldemose der er sponsorkonsulent og står for kontakten mellem partnerne og klubben er naturligvis også rigtig glad for samarbejdet med otte partnere, der ligesom OB synes, talentudvikling er vigtigt.

- Akademiet har været inde i en rivende udvikling det seneste års tid, og at vi nu også har tiltrukket opmærksomhed fra erhvervslivet er yderst positivt. Fælles for de otte nyt akademipartnere er passionen for talentudvikling, og der er ingen tvivl om, at alle otte partnere er med til at gøre en kæmpe forskel i klubbens målsætning om at få endnu flere spillere fra Akademiholdene til Alka Superligaholdet.

- Vi satte os et mål på otte akademipartnere, og i stærkt samarbejde med vores forældrepanel bestående af forældre fra akademiholdene kom vi rigtig hurtigt i mål med projektet, så der skal også lyde en stor tak til panelet, fortæller Anders Skjoldemose.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Weekendens OB-kampe

Akademi |16-03-2018

Er du i tvivl om, hvornår striberne spiller i weekenden? Så tjek oversigten her med alle tidspunkter
Læs mere

Mathias Jørgensen på U18-Landsholdet

Akademi |12-03-2018

Mathias Jørgensen er udtaget til U18-Landsholdet, der er i Tjekkiet fra den 21. - 27. marts.
Læs mere

Akademikampprogram uge 10

Akademi |10-03-2018

Læs akademikampprogrammet forud for kampene i Ådalen i uge 10, hvor fire hold skal i aktion.
Læs mere

EmediateAd