Log ind

Pereira nyder Danmark

Nyt fra OB |27. juni 2016
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: OB / Morten Wamsler)

OB sikrede sig allerede inden sommerferien tilgang af en håndfuld nye spillere til den kommende sæson. Blandt dem er portugisiske Joao Pereira, der er kommet til OB fra SønderjyskE.

- Det har været en god første uge med en masse hårdt arbejde. Niveauet er højt her, og vi har alle mulighederne for at få en god sæson. Der er mange spillere med en masse kvalitet, og det gælder på alle positioner, hvor vi er godt besat. Det betyder, at alle skal arbejde meget hårdt for at komme i startopstillingen, og det er også mit mål, siger Pereira, der skal vænne sig til en ny spillestil.

- Her spiller vi mere angrebsivrigt, end jeg har været vant til, selvom vi også stadig har en del fokus på det defensive. Det betyder, at der skal mere kvalitet i den fremadrettede måde at tænke fodbold på, og det er en af de forskelle, jeg skal have vænnet mig til.

Portugiseren har sine største styrker i forsvarsspillet.

- Jeg er bedst som vensteback, men jeg kan også spille i midterforsvaret. Uanset hvilken position, så kan fansene forvente, at jeg altid arbejder hårdt i kampene, og samtidig føler jeg, at jeg teknisk set er godt med, og det håber jeg selvfølgelig kan give værdi for holdet.

Umiddelbart kan det virke lidt sjovt, at en portugiser med masser af ungdomslandskampe på CV’et er havnet i dansk fodbold, hvor det er både er blevet til ophold i Vejle og Nordsjælland, inden han brød igennem i SønderjyskE.

- Fodbold er en sjov størrelse, og fodboldens verden er lille. Efterhånden er der jo ikke en liga i Europa, hvor der ikke findes spillere fra både Spanien, Italien og Portugal, så nogle gange handler det om tilfældigheder og om at finde sig tilrette, så man kan bygge karrieren op på den rigtige måde. For mig går tingene i den rigtige retning, og det skal fortsætte i den kommende tid i OB, siger Pereira, der også personligt har fundet sig rigtig godt tilrette i Danmark.

- Én ting er fodbolden. Men derudover elsker jeg Danmark som land, og danskerne er et meget venligt folk. Så jeg nyder at være her, og jeg glæder mig til den kommende tid i OB, hvor jeg fornemmer, at der er potentiale til at skabe nogle bedre resultater end i de seneste år.

Første gang, at Joao Pereira kan trække den stribede trøje over hovedet, er når OB spiller træningskamp i Malmø på onsdag eftermiddag.

- Selvfølgelig bliver det godt at komme i kamp igen. Det er vores første kamp, og der er mange ting, vi skal forsøge at få til at fungere. Men først og fremmest skal vi ud og vise viljen til at vinde, for det er vigtigt at vi har den rette vindermentalitet fra begyndelsen. Så vi tager derover for at vinde, selvom det selvfølgelig også er rigtig vigtigt at få arbejdet med de ting i spillet, som vi skal have på plads, slutter Joao Pereira.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

OB skifter assistent til sommer

Nyt fra OB |23-02-2018

John Bredal stopper som assistenttræner i OB, når hans kontrakt udløber til sommer.
Læs mere

Jenkins søger videre

Nyt fra OB |08-02-2018

Ross Jenkins viste fint niveau i OB men ligner ikke en umiddelbar forstærkning.
Læs mere

Engelsk prøvespiller i OB

Nyt fra OB |06-02-2018

OB har den 27-årige englænder Ross Jenkins på besøg i de kommende dage.
Læs mere

EmediateAd