Log ind

Puma bliver ny tøjsponsor

Nyt fra OB |8. maj 2008
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Sten Larsen (tv) key account manager i Puma, Kim Brink direktør i Odense Sport & Event og Ole Lindgaard (th) salgs- og marketingchef i Puma
Odense Boldklub har med virkning fra den 1. juni 2008 indgået en for OB historisk stor sponsoraftale med sportstøjsgiganten Puma. OB har tidligere vundet store titler iklædt Pumas tøj, og det er således stolte traditioner, der forenes med klubbens visioner om nye titler til OB.

Sponsoratet mellem OB og Puma er indgået for de kommende fire sæsoner, og er det største af sin slags i OB’s historie. Aftalen vil indbringe klubben et tocifret millionbeløb.

Historien knytter OB og Puma sammen
Bekendtskabet mellem OB og Puma er imidlertid ikke nyt. Samarbejdet har snarere karakter af et gammelt kærlighedsforhold, der har fået ny glød. Tilbage i 70’erne, 80’erne og 90´erne var Puma således trøjesponsor for OB i 24½ år. Det var i denne periode, at OB blev dansk mester tre gange.
- Vi har tidligere haft et utroligt godt samarbejde med OB, og vi er glade for nu at kunne genoptage det. For os at se er OB en af de mest professionelle fodboldklubber i Danmark, og er derfor eksponeringsmæssigt meget attraktive for os. Aftalen med OB skal samtidig være med til at cementere Puma som en funktionel fodboldleverandør til den absolutte top i Dansk fodbold, forklarer salgs- og marketingschef for Puma i Danmark, Ole Lindgaard.

Traditioner og visioner
OB meldte tidligere på sæsonen ud, at klubben har som ambition at blive danske mestre to gange inden sæsonen 2014/2015. Med den nye sponsoraftale er der taget endnu et markant skridt for at skabe forudsætningerne for at realisere dette mål.
- Vi har store ambitioner i OB og med denne gode aftale, kommer vi endnu et skridt nærmere. Puma har tidligere været med til at fejre tre danske mesterskaber med OB, og vi regner stærkt med, at den tradition skal fortsættes, forklarer direktør for OB Kim Brink.

Tak til Nike for et godt samarbejde
OB’s nuværende tøjsponsoraftale udløber med udgangen af maj, og efter syv år med Nike som tøjsponsor har OB altså valgt ikke at forlænge sponsoratet. Samarbejdet har været yderst tilfredsstillende, og OB vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et fantastisk samarbejde.

Ny spilletrøje præsenteres efter sæsonafslutning
Når den igangværende sæson, og dermed også den nuværende tøjsponsoraftale, er slut, vil OB’s nye spillertrøje blive præsenteret.

Skrevet af Kia JørgensenLæs også....

Det ser fornuftigt ud

Nyt fra OB |28-06-2010

Mandag formiddag trænede OB?s superligatrup på Skagen Stadion for første gang på træningslejren på nordspidsen af Danmark. Efter formiddagens træning satte Lars Olsen sig ned og gav sin vurdering af truppens aktuelle form til OB Online
Læs mere

Skagen kalder

Nyt fra OB |27-06-2010

Søndag eftermiddag drog OB's superligatrup traditionen tro på sommertræningslejr i Skagen. Men inden afgang trænede truppen i Ådalen i sol og sommer, og humøret og intensiteten var i top.
Læs mere

Succes i første træningskamp

Nyt fra OB |25-06-2010

OB mødte pokalmestrene fra FC Nordsjælland i sæsonens første træningskamp, og vandt med 1-0 på mål af Atle Roar Håland. Spillerne fik testet fysikken, og Lars Olsen fik set to prøvespillere i kamp.
Læs mere

EmediateAd