Log ind

Reaktioner: AGF - OB

Alka Superliga |19. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
12. marts 2017 OB vs. SJE (0-1) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Rasmus Festersen:
Det var en kamp, som AGF ville have gjort til en krig. Slagmarken blev bedre i deres favør grundet vejret, men vi havde både mod og coolness. Vi blev ved med at spille udenom deres pres, og det gav os chancer, og målt på spil og chancer så synes jeg, det er fortjent.

Sejren betyder mere, end man tror. Et nederlag havde sendt os i den anden pulje med fem point op til en andenplads – så det her var en firepoints-kamp. Vi går ind til slutspillet med brystet oppe, og det har også noget at sige.

Frederik Tingager:
John (Bredal, red.) sagde til mig i bussen, at jeg lige skulle se West Bromwichs mål mod Arsenal, og jeg skulle gøre som han gjorde, da han headede den ind. Derfor blev jeg stående og hoppede på det rigtige tidspunkt ved forreste stolpe. Der er altid fokus på mig ved dødbolde, når jeg er så stor, og jeg føler ofte, at jeg kommer lidt i klemme. Så det er måske bedre at blive stående for mig. Så er der ikke mange, der kan tage mig i Superligaen – uden at lyde arrogant.

Vi fik tre point – og at jeg selv scorer, det gør det endnu bedre. Vi har kun ét point til Horsens. Vi skal ikke koncentrere os om, hvordan holdene ligger til os – jeg koncentrerer mig kun om pointafstanden, og undervejs i kampen har jeg hørt, vi havde syv point op til Silkeborg i en ”live-pulje”. Nu har vi et til Horsens, så det var vigtigt med en sejr.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Galleri: HSV - OB

Alka Superliga |22-03-2018

Se billeder fra torsdagens træningskamp i Hamburg, hvor OB tabte med 3-0 til HSV.
Læs mere

Reaktioner efter HSV - OB

Alka Superliga |22-03-2018

Læs, hvad Jacob Barrett Laursen og Kenneth Emil Petersen havde at sige efter træningskampen mod HSV.
Læs mere

OB tabte til fint HSV-mandskab

Alka Superliga |22-03-2018

Selvom det chancemæssigt var ganske tæt, så endte torsdagens træningskamp med 3-0 til HSV.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd