Log ind

Reaktioner efter OB - AaB

Alka Superliga |6. august 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne/ob.dk)

Nicklas Helenius:
I første halvleg spiller vi godt, vi har masser af energi, vi får en rigtig god start og er lidt uheldige med ikke at score. Anden halvleg blevet meget taktisk. AaB stod mere kompakt, vi havde mindre bevægelse i vores spil, og det blev lidt af en langgaber i anden halvleg.

Jeg føler, jeg er lidt skuffet over, at vi ikke vinder, fordi vi havde chancerne i første halvleg, men jeg synes, det er positivt, at vi har holdt nullet tre gange i træk. Det gør vi kun, fordi vi står godt sammen som et hold, og så skal vi finde lidt mere skarphed frem på de chancer, vi havde i første halvleg.

Joao Pereira:
Når vi ser tilbage på kampen, så skulle vi have scoret et mål, men vi skal glæde os over endnu et clean sheet. Der var nogle ting, der ikke fungerede, men jeg synes, der var meget positivt – og det skal vi tage med videre.

Tre clean sheets i træk betyder meget. Vi arbejder rigtig stærkt defensivt, men i dag manglede vi desværre lidt i offensiven, men så er det ekstra positivt at defensiven fungerer, så vi stadig får et enkelt point.

Vi var gode i første halvleg, og i anden halvleg brugte vi ikke pladsen på AaBs banehalvdel godt nok – det var for mig at se den største forskel på de to halvlege. Jeg synes, vi har været gode i starten af sæsonen, og nu skal vi holde fokus på, at vi skal skabe flere chancer og score flere mål, for defensiven fungerer godt lige nu. Sker det, så tror jeg på, vi får en god sæson.

Kenneth Emil Petersen:
Det var en taktisk affære med to hold, der virkede bange for at tabe. Vi skulle have gået mere efter de tre point, og så skulle vi have haft mere bevægelse og dynamik, når vi havde bolden. De gange vi har det i første halvleg, der er vi også farlige, og jeg savner det i den grad i anden halvleg – der manglede vi bevægelse.

Det er længe siden, jeg er blevet man of the match, og jeg har da også fået min kritik efter mit dumme røde kort mod Randers, og det her er måden, man skal svare tilbage på – ved at levere noget på banen. Jeg har været med i de tre kampe, hvor vi har holdt nullet i denne sæson, og det giver selvfølgelig noget selvtillid, og det er en base, vi skal holde fast i.

Vi ville gerne hav vundet, og det skal vi altid gå efter, når vi spiller på hjemmebane. Som kampen udformede sig – så er et point okay.


Skrevet af Benjamin Jakobsen - Interviews af Sune ThøgersenLæs også....

Kampprogrammet OB-Hobro er klar!

Alka Superliga |24-11-2017

På søndag kl. 14.00 skal vi i top-6 med en sejr over Hobro! Ses vi på stadion?
Læs mere

Kent & Jóan i ugens podcast

Alka Superliga |24-11-2017

Kent ser frem mod søndagskampen mod Hobro og Jóan Edmundsson er gæst i en udvidet omgang A til Å.
Læs mere

Omstillinger og effektivitet bliver afgørende

Alka Superliga |23-11-2017

Frederik Tingager er klar til Hobro, og det bliver en tæt kamp, hvor effektivitet er vigtigt.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd