Log ind

Reaktioner efter OB - RFC 3-0

Alka Superliga |15. april 2018
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Kent Rasmussen/ob.dk)

Sten Grytebust:
Det er dejligt at få et clean sheet i dag, og det er jo det, som man går efter, når man spiller som målmand. Der er ikke så stor forskel på det defensive spil i de her kampe, men vi har også heldet med os, så de ikke scorer. 

Vi får scoret på et vigtigt tidspunkt i dag, og vores anden halvleg gør jo næsten, at kampen er ovre. Det er dejligt for en gangs skyld, at vi kan være lidt effektive og dræbe modstanderen lidt.

Mathias Greve:
Det er altid dejligt at score mål, og det er jo det, at vi offensivspillere lever af og skal levere. Jeg synes ikke, at jeg har scoret nok i den sæson her, så det er godt at få bygget den del af spillet på her i de sidste kampe.

Vi skal fortsat sætte høje krav til hinanden, og vi skal gå ind til hver kamp og give alt for at vinde. Til hver kamp skal vi bare være der og vinde hver gang. Vi skal ikke give nogen nemme point væk, så det er et hovedfokus for resten af sæsonen.

Jeppe Tverskov:
Vi vinder kampen, fordi vi får sparket vores chancer ind. Snakken går dog lidt på, at spillet bliver domineret for lidt i første halvleg. Efter andet og tredje mål kommer vi dog ud og får nogle længere angreb, så vi får slidt dem en anelse mere, og dermed kom der nogle større huller i deres hold.

Vi har spillet godt de tre seneste kampe, så jeg håber, at jeg kan spille central midtbanespiller de kommende kampe. Hvis vi vinder de næste tre kampe, så kommer vi ind i de afgørende kampe med en god følelse. Man føler, at man kan lidt mere, man ser lidt flere huller og kan spillere lidt mere satset.

Vi ser gode ud, men vi har nogle enkelte ting, da vi blandt andet giver et par nemme chancer væk, som vi ikke skal give og i forhold til, hvordan vi står på banen. De ting skal vi selvfølgelig lige have ændret, men der har også været en del rotation i holdet. Så håber vi, at der er et godt afsæt til de kommende kampe.


Skrevet af Daniel PoulsenLæs også....

Fynsk musik på Ewii Park

Alka Superliga |20-04-2018

Hjælp os med at vælge to stykker fynsk musik til kampen mod Lyngby søndag.
Læs mere

KAMPDAG – OB vs. Lyngby Boldklub

Alka Superliga |20-04-2018

Så gælder det Lyngby - Vi ses til kick off kl. 14.00 på søndag på EWII Park!
Læs mere

Kampprogram klar til OB-Lyngby!

Alka Superliga |19-04-2018

Næste modstander på EWII Park hedder Lyngby BK - læs alt om kampen her.
Læs mere

EmediateAd