Log ind

Reaktioner efter OB - SønderjyskE

Alka Superliga |5. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Kent Rasmussen/ob.dk)

Frederik Tingager:
Vi skaber de chancer der skal til for at vinde en fodboldkamp alene i første halvleg. At vi ikke fører efter de første 45 minutter er vildt, når man ser på chancerne, vi skaber. Vi snakker om, at vi skal fortsætte, og vi får en okay start på anden halvleg. De smadrer den så op i hjørnet til 1-0, og fodbold handler om at være effektive, og det var SønderjyskE i dag.

Man kan ikke skabe større chancer i en kamp, end vi gjorde i dag, og det er positivt, at vi når dertil, men at vi ikke får scoret – det er vildt frustrerende. Det er ligeså frustrerende for os i forsvaret, som det er for angriberne. Vi både vinder og taber som et hold, men når jeg tænker tilbage på kampen her efterfølgende, så forstår jeg ikke, at vi kan tabe den med 3-0.

Rasmus Festersen:
Det er tydeligt for alle, at det ikke var en 3-0 nederlag, som 3-0 kampe er flest. Vi må bøje os i støvet for den effektivitet, som SønderjyskE kommer til Odense med i dag. De tog vare på deres få chancer, og vi formåede ikke at tage vare på vores mange chancer – og det er derfor, vi står og har tabt 3-0 her efter kampen.

Mathias Greve:
Jeg har en surrealistisk følelse her efter kampen. Vi spiller den nok bedste første halvleg i hele sæsonen. Vi skaber masser af chancer og, og spillet flyder ganske godt på banen.

Vi er tidligere blevet kritiseret for at have spillet for sidelæns og baglæns mod kompakte mandskaber. Det gør vi på ingen måde i dag, og vi spiller en rigtig god første halvleg. Så vi har chancerne, men vi må så bare sige, at SønderjyskE var mere effektive, end vi var i dag.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd