Log ind

Reaktioner efter St. Pauli - OB

Alka Superliga |11. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Jonathan Harboe:
Det var fedt at være med til for mig. Det var en rigtig stor oplevelse med mange tilskuere på stadion. Det var en hård kamp at komme ind i, men jeg synes det gik fint i de 20 minutter, jeg fik på banen. Vi taber desværre med 3-1, men alt i alt var det en god oplevelse for mig.

Jeg kom ind og fik fra start af en masse berøringer, og jeg synes selv, jeg havde flere gode aktioner på banen. Jeg kommer ind og spiller aggressivt fra start af, så det var en god oplevelse, og jeg er rigtig glad.

Ryan Johnson Laursen:
Vi starter egentlig meget godt, og de har svært ved at komme ind på os. De presser højt, men vi spiller os flot ud af det, og vi kommer frem til nogle relativt store muligheder i starten af kampen, som vi skulle have udnyttet. Efter en halv time kommer de bedre med i kampen, og de scorer efter en lille fejl fra os, hvor vi ikke får snakket sammen i forsvaret. I resten af halvlegen får de så et lille overtag, fordi vi laver flere dumme fejl. De viste sig stærke på omstillinger og straffede os i slutningen af første halvleg, hvor de også får scoret til 2-0.

Vi fik klart en masse ud af kampen. Der var minutter i benene til mange spillere, og vi fik bevist, at når vi spiller hurtigt, så er vi svære at presse, og vi er rigtig kølige på kuglen. Derudover fik vi testet os selv af internationalt, og det er altid sjovt. Derudover så gør en kulisse som den på Millerntor alene hele turen værd, det var rigtig fedt at spille i.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

EmediateAd