Log ind

Reaktioner fra OB - FCN

Alka Superliga |17. juli 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne/ob.dk)

Nicklas Helenius:
Vi havde ikke trukket håndbremsen i første halvleg, og vi var alt for passive. Folk turde ikke nok, og vi spillede alt for safe. Det blev ændret i anden halvleg, og vi fik lagt et okay pres og kom bedre med i kampen. Da de scorede til 2-1, der var vi i okay kontrol, og det var på et tidspunkt, de ikke måtte score på, men det ender med at være der, vi taber kampen.

Vi manglede at sætte bolden på spil, og det blev bedre i anden halvleg, men vi ved også, at vi kan gøre det endnu bedre. Nu må vi glemme det her og lære af det, og så må vi komme med fuld power og masser af energi i næste kamp, for så ved vi, at vi kan lave resultater.

Jeg fik en rigtig fin modtagelse af fansene, og det var fedt at få debut på hjemmebane. Jeg ser frem til flere kampe her i OB, og jeg skal nok finde formen bedre og bedre, som vi kommer frem i sæsonen. Jeg skal lige falde til, men det skal nok komme, så jeg glæder mig til at jeg er faldet 100 % til 100 - så skal jeg nok gøre en forskel.

Anders K. Jacobsen:
Det var en træls og superskuffende start. Det vi viste, er ikke det, vi arbejder på i dagligdagen, og vi føler helt klart, at vi har et højere niveau, end det vi viser i dag, men vi må slå tilbage næste mandag i Helsingør.

Nordsjælland er et godt hold, men vi kan kun ærgre os over, at vi ikke investerer mere i kampen og ikke gør det bedre, for det har vi niveauet til, og det skal vi også kunne.

Det var uundgåeligt at steppe lidt op i forhold til første halvleg, for vi hang lidt efter i den sidste halve time af første halvleg, og det var langtfra godt nok. Det er en naturlig reaktion at komme ud med mere power, og vi får det udlignende mål, men får ikke helt profiteret af det.

Det er dejligt at score mål og at blive man of the match, og personligt skal jeg kunne bruge det til noget. Uanset kampens resultat, så er det vigtigt for en angriber at komme på tavlen, og personligt er det vigtigt for mig at komme ordentligt i gang efter sidste sæson.

Vi skal hjem og kigge på, hvad der skal gøres bedre, for der er mange ting i spillet, hvor vi skal steppe op, for det har vi kvaliteten til, og det er også det, vi stræber efter.

Sten Grytebust:
Det er en lidt skidt følelse, vi har trænet I mange uger for at komme i gang, og vi havde håbet på en bedre præstation og et bedre resultat, så vi står med en skidt følelse.

Jeg ved ikke, om man kan sige, vi ikke var klar, men vi var ikke god nok i de afgørende situationer. Vi kommer tilbage i kampen, så det er irriterende, de scorer på et tidspunkt, hvor jeg føler, at vi var bedst.

Det var dejligt at være tilbage i målet, og jeg har ikke spillet ligakamp siden slutningen af april, så det var dejligt at komme i gang. Jeg har stadig nogle ting, jeg skal gøre bedre, men det var dejligt at komme i gang, så nu skal jeg arbejde hårdt, for at det bliver endnu bedre.

Ryan Johnson Laursen:
Vi startede dårligt ud, og hverken vores pres eller vores spil fungerede. Vi var ikke modige nok med bolden, vi spillede ikke bolden nok fremad, og vi havde svært ved at spille med bolden. Den plads der var bag deres wingbacks, den fik vi ikke udnyttet, og så scorer de et mål på at vi var lidt uopmærksomme i første halvleg. I anden halvleg scorer de i en periode, hvor vi havde overtaget.

Vi pressede højt på dem, men vi følte, de havde svært ved at finde rum hos os, og så scorer de på et åndssvagt hjørnespark.

Jeg var træt til sidst, og der er nogle ting, jeg skal arbejde med, men det er naturligt, og jeg nyder omstændighederne med at løbe ud på stadion foran så mange fans. Der var rigtig mange tilskuere på stadion i dag, og det kunne mærkes nede på banen.

Jeg synes, det var helt i orden, at de råbte af os efter første halvleg, så vi kunne få et spark i røven efter en dårlig første halvleg. Til gengæld synes jeg så også, at de var bag os hele anden halvleg - det var fremragende.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Startopstillingen til Hamburger SV - OB

Alka Superliga |21-03-2018

Torsdag spiller OB træningskamp ude mod HSV, og her kan du se vores startopstilling.
Læs mere

OB TV: Vi har nye mål at fokusere på

Alka Superliga |21-03-2018

Top 6 glippede som bekendt, så nu jagter OB-truppen nye mål, fortæller Casper Nielsen.
Læs mere

OB TV: Kampprogram for gruppespillet

Alka Superliga |20-03-2018

Kampprogrammet for det kommende gruppespil er klar, og du kan se de seks kamptidspunkter her.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd