Log ind

Richards betragtninger

OB i sort/hvid |1966
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Efter oprykningen fik ”Træneren”, som han stadig kaldes i Ådalen”, ordet i OB’s medlemsblad, og vi giver dig muligheden for at læse Richard Møller Nielsens egne ord om præstationen. Tonen er fri og åben, og måske mere direkte, end det typisk er tilfældet i dag. Vi giver ordet til Richard.

- Først nu, ca. fire uger efter, er det rigtig gået op for mig, at vi er rykket op i det forjættede land – 1. division. Nu må vi så blot håbe, at vi kan holde os deroppe.

- Iflg. Jyllands-Posten skulle jeg have udtalt, at jeg bliver skuffet, hvis vi ikke næste år slutter som danmarksmestre. Det er selvfølgelig ikke rigtigt. Jeg vil da være himmelrykt, hvis vi bare kan blive deroppe, men jeg har udtalt, at målet for vort førstehold i næste sæson kun kan være at blive det bedste hold i rækken.

Møller Nielsen fortsætter med en gennemgang af hver spiller på holdet - et interessant indblik i Trænerens betragtninger ovenpå en flot sæson.

- Jeg synes, det vil være på sin plads at gennemgå førsteholdet, dels for at præsentere spillerne for medlemmerne, dels for at spillerne kan få at vide, hvad jeg mener om dem.

- Målmand har i alle kampene været Mogens Therkildsen. Der findes på Fyn fire-fem bedre målmænd end Mogens, men jeg vil ikke bytte med én eneste af dem. Han har kamp efter kamp været sikkerheden selv. Mogens må have hovedæren for, at der er scoret så få mål mod os, men på den anden side, han må jo også bruge hænderne.

- Højre back: Jens Høj, altid glad og smilende. Kunne, hvis han selv ville, blive meget stærkere. Men, Jens, wingerne i 1. division løber stærkt, så du må nu tit i foråret gøre alt, hvad du kan, for at bliver hurtigere.

- Venstre back: Leo Vølding har prøvet turen i 1. division. Leo har pillet glansen af selv de bedste højre wings.

- Højre half: Preben Hansen har fundet sin helt rigtige plads på holdet. Han er en fighter uden lige. Jeg skal blankt indrømme, at hvis jeg får en anden klub at træne, når jeg er færdig i OB, kunne jeg måske finde på at fiske Preben. Men, Preben, din er teknik er god, men den kan blive endnu bedre.

- Center half: Kai Hansen har spillet alle kampene og har spillet dem ovenud godt.

- Venstre half: Curt Hansen har sæsonen igennem haft et fint samarbejde med Kai. Curts spil har ikke faldet så meget i øjnene, men har ikke derfor været mindre rigtigt for holdet – tværtimod.

- Højre wing: John Kyndbøl har spillet alle årets kampe og er den spiller på vort hold, som har bolden oftest. John har vist gang efter gang, at han magtede den store opgave, vi har pålagt ham. Hvis du til den kommende sæson vil tabe små 10 kg, vil du komme til at banke på til A-landsholdet.

- Centerforward har i alle kampene været Per Bartram, og hvilken centerforward har han ikke været. Han er vor topscorer og har kamp efter kamp sat modstandernes forsvar grå hår i hovedet. Hvis du kan følge linjen op fra i år op i næste sæson, er jeg ikke bange for den æggekage, jeg har væddet med dig.

- Venstre innerwing: Karlo Hedelund har i vuggegave fået et utroligt hurtigt antrit, hvilket har afgjort adskillige kampe i vores favør i sæsonens løb.

- Rosinen i pølseenden, venstre wing: Eskild Stasiak, altmuligmanden. Eskild har sæsonen igennem næsten spillet hver kamp, som jeg har ønsket det. Eskild har i hver eneste kamp tænkt på, at det var for holdet, han spillede.

Rich. M. Nielsen.


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Gamle OB - 40'erne

OB i sort/hvid |03-07-2012

Et lille galleri fra 1940'erne - Munke Mose og Bornholm! Kender du spillerne?
Læs mere

"Én gang OB'er, altid OB'er"

OB i sort/hvid |14-05-2012

Læs Max Cæsius' varme beretning fra dengang, OB lå i Munke Mose, og Hylle var på kassen.
Læs mere

OB-B1909 3-0

OB i sort/hvid |25-04-1982

Hvad er mere nostalgisk og stribet end en sikker sejr over B1909? Vi ser tilbage til 1982...
Læs mere

EmediateAd