Log ind

Schoop og Larsen besøgte Birkende-børn

Øens Hold |10. maj 2012
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler

Kasper Larsen og Jacob Schoop var onsdag aften på besøg i Birkende Boldklub, hvor 40-50 børn og unge fik en stor oplevelse, da de trænede sammen med Superligaspillerne og efterfølgende fik autografer på autografkort, bluser, trøjer, arme, maver, ben og støvler.

Birkende-børnene var fra U5 til U13, og der blev fightet, kæmpet, grinet, grædt og først og fremmest spillet masser af bold i godt humør i klubbens ungdomsafdeling, der trods skole- og børnehavelukninger i den lille Langeskov-forstad, stadig formår at holde sammen på en voksende og velfungerende medlemsskare.

- Skal du være på pigeholdet?, lød det fra en lidt ærgerlig dreng, der dog forsikrede Kasper Larsen om, at pigeholdet alligevel ikke havde en chance mod drengene.

Hvem der vandt står ikke helt klart - bortset fra at alle deltagere på en eller anden måde fik en sejr med hjem. Enten i form af en stor oplevelse, en fin autograf - og et rigtig flot arrangement i Birkende Boldklubs hyggelige omgivelser.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

Øens Hold stævne i Ådalen

Øens Hold |10-10-2017

Søndag var der stævne i Ådalen for U12-spillerne, der er indstillet fra klubberne i Øens Hold
Læs mere

Øens Hold kendskabsmøde

Øens Hold |28-09-2017

Onsdag aften var samarbejdsklubberne Øens Hold inviteret til kendskabsmøde af OB hos Energi Fyn.
Læs mere

Orifarm - Partner i Øens Hold

Øens Hold |25-08-2017

Øens Hold bakkes op af de fynske virksomheder. Her er det Orifarm, som fortæller om samarbejdet.
Læs mere

EmediateAd