Log ind

Schoop og Larsen besøgte Birkende-børn

Øens Hold |10. maj 2012
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler Foto: Morten Wamsler

Kasper Larsen og Jacob Schoop var onsdag aften på besøg i Birkende Boldklub, hvor 40-50 børn og unge fik en stor oplevelse, da de trænede sammen med Superligaspillerne og efterfølgende fik autografer på autografkort, bluser, trøjer, arme, maver, ben og støvler.

Birkende-børnene var fra U5 til U13, og der blev fightet, kæmpet, grinet, grædt og først og fremmest spillet masser af bold i godt humør i klubbens ungdomsafdeling, der trods skole- og børnehavelukninger i den lille Langeskov-forstad, stadig formår at holde sammen på en voksende og velfungerende medlemsskare.

- Skal du være på pigeholdet?, lød det fra en lidt ærgerlig dreng, der dog forsikrede Kasper Larsen om, at pigeholdet alligevel ikke havde en chance mod drengene.

Hvem der vandt står ikke helt klart - bortset fra at alle deltagere på en eller anden måde fik en sejr med hjem. Enten i form af en stor oplevelse, en fin autograf - og et rigtig flot arrangement i Birkende Boldklubs hyggelige omgivelser.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

Horne lagde land til fin fodboldaften

Øens Hold |17-08-2016

OB tabte onsdag aften med 2-1 til Liverpool U23 i Horne, hvor kampen var en del af fodboldfestivalen
Læs mere

Hele truppen til Liverpool-kamp

Øens Hold |17-08-2016

OB har hele ligatruppen med, når turen onsdag går til Horne og opvisningskampen mod Liverpool U21.
Læs mere

Øens Hold-kamp mod Liverpool

Øens Hold |09-08-2016

OB møder Liverpool U21 i en Øens Hold-kamp 17. august i Horne på Sydfyn.
Læs mere

EmediateAd