Log ind

Stærk anden halvleg gav U14 sejr i premieren

Nyt fra U14 |12. marts 2018
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U14 Liga 1
Lørdag d. 10. Marts kl. 12:30, Ådalen
OB – Kolding IF 4-1 (1-1)
27. min. 0-1 Kolding IF
35. min. 1-1 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)
47. min. 2-1 Tobias Augustinus-Jensen (Karl Emil Callesen)
51. min. 3-1 Oliver Roche (Marius Uhd)
53. min. 4-1 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)

OB’s holdopstilling:
Oskar Kristensen – Karl Emil Callesen (48. min. Philip Birkholm), Kasper Nyegaard, Fredrik Mahler, Frederik Tao – Oliver Koertz (38. min. Victor Birkholm), Kristoffer Jørgensen (61. min. Frederik Berg), Max Ejdum, Marius Uhd – Tobias Augustinus-Jensen, Oliver Roche

Kampens forløb:
U14-drengene kom ligesom de øvrige OB-hold godt i gang med forårssæsonen. Det gjorde det, da de slog Kolding med 4-1 hjemme i Ådalen.

Kampen startede lovende for striberne der allerede i kampens indledning kom frem til den første store chance, som desværre blev misbrugt. Her efter åd Kolding sig ind i kampen qua deres fysik, og OB havde svært ved at komme ud af jydernes pres. Som følge af det var det Kolding, der kom foran med 1-0 på en omstilling efter 27 minutters spil.

Som kampen skred frem, blev OB-spillerne bedre til at håndtere Koldingensernes presspil, og boldomgangen hos de stribede spillere også blev løftet til et højere niveau.

Tobias Augustinus-Jensen fik udlignet i første halvlegs sidste minut, og i anden halvleg var der ingen tvivl om, hvilket hold, der pressede på for sejren.

Kolding var kun ganske få gange over midterlinjen, og OB viste flere gange højt niveau i boldomgangen, hvor der blev spillet med få berøringer. Det splittede flere gange Kolding-holdet, og derfor var det også ganske fortjent, at OB vandt kampen med 4-1.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi spillede første turneringskamp, som drengene tydeligvis havde glædet sig til. Derfor var det selvfølgelig ekstra frustrerende for os, at få en dårlig start på kampen. Drengene fik løst det flot, og vi fik vendt kampen og spillede - specielt i 2. halvleg - med stor bevægelighed og høj kvalitet i omgangen med bolden. Vi vinder fortjent med 4-1, men sejren kunne sagtens have været endnu større hvis man ser på anden halvleg. Det var en god start på turneringen, og nu ser frem til at vi i den kommende uge skal træne os gode inden næste kamp.

Næste kamp:
18. marts kl. 12.00 Haderslev – OB, Haderslev


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Flot U14-sejr ude mod Silkeborg IF

Nyt fra U14 |04-03-2018

U14-drengene vandt den sidste træningskamp med overbevisende 6-1 ude mod Silkeborg IF.
Læs mere

Rigtig flot indsats af U13 i Holland

Nyt fra U14 |27-10-2017

U13 hentede en 2. plads hjem fra Holland, hvor et fysisk stærkt U14-hold slog dem i finalen.
Læs mere

Akademikampprogram 1. oktober

Nyt fra U14 |01-10-2017

Søndag den 1. oktober tager U14-drengene imod S.f.B/Tåsinge. Her kan du blive klar til kampen.
Læs mere

EmediateAd