Log ind

Stærkere kamp for kamp

Alka Superliga |31. juli 2016
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Erik Kempf)

Portugisiske Joao Pereira ser frem mod sin tredje officielle kamp som OB’er, når turen mandag aften går til Aalborg og mødet med AaB.

- Det bliver en svær kamp, ligesom de to første har været. Vi skal tage derop for at hente de tre point, og det tror jeg på, at vi kan, hvis vi ser på antallet af chancer, vi har skabt i de første kampe. Den sidste skarphed har manglet, men vi arbejder hårdt på at forbedre den del, siger Pereira og fortsætter:

- Vi kommer til at møde et hold, der går endnu mere efter sejren, end vi har oplevet i de to første kampe. Det kan give os mere plads, og det vil blive en mere åben kamp mod et hold, der nok kommer mere fremad banen. Det tror jeg er en fordel for os, for vi vil gerne have noget plads at spille på og noget plads at skabe vores aktioner på. Når vi møder hold, der står dybt, er det vanskeligere, selvom vi selvfølgelig tager udfordringen op, når vi står i det. Men mod AaB vil vi få mere plads, selvom vi selvfølgelig også skal være forberedt på, at det er en modstander med nogle andre kvaliteter end de to første, vi har mødt.

Det er efterhånden mere end en måned siden, at Pereira første gang snørrede sine støvler i Ådalen, og han fornemmer, at han er blevet del af en dygtig trup, der vil blive stærkere og stærkere for hver kamp.

- Som jeg sagde da jeg kom, så glædede jeg mig til at hjælpe holdet og spille med nogle dygtige holdkammerater. Det er også sådan, jeg har oplevet det, og jeg synes, at vi har et hold, der har potentialet til at være med blandt de øverste seks. Vi har spillet godt, men vi har manglet det sidste held og den sidste skarphed, men jeg er sikker på, at det bliver bedre kamp for kamp, slutter Joao Pereira.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd