Log ind

Stefan Wessels bliver OB-spiller

Nyt fra OB |27. januar 2011
|15
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OB har i dag forstærket truppen med den rutinerede tyske målmand Stefan Wessels frem til 30. juni 2012, der har en fortid i Bayern München og FC Köln.

31-årige Stefan Wessels har en fortid i Bayern München og 1. FC Köln, og han har desuden repræsenteret Tyskland på en række ungdomslandshold. Senest har han været på kontrakt i FC Basel 1893.

- Det er utrolig positivt, at vi har indgået en aftale med Stefan Wessels. Han er først og fremmest en dygtig målmand, og han har desuden været meget interesseret i at blive en del af OB samt klubbens udvikling og ambitioner, siger direktør Thomas Christensen.

- Roy Carroll har som bekendt udtrykt et ønske om at vende hjem til England. Den situation er endnu uafklaret, men vi har ikke ønsket at have usikkerhed på målmandsposten. Derfor har vi garderet os med endnu en dygtig målmand.

Det kommende halvandet år er Stefan Wessels således at finde i Ådalen, og cheftræner Henrik Clausen ser frem til at få den erfarne tyske målmand med i truppen.

- Stefan Wessels er en rolig og reaktionsstærk målmand, der kommunikerer godt med sit forsvar. Med adskillige kampe i Bundesligaen samt erfaring fra Champions League og Premier League er det en spiller, der har masser af rutine at byde på, siger Henrik Clausen.

Selv ser Stefan Wessels frem til at bevise sine kvaliteter overfor OB’s mange tilhængere. Målmanden har store ambitioner for sin kommende tid i Odense.

- OB er en klub, der spiller med i toppen af dansk fodbold, og som deltager i europæiske turneringer hvert år. I øjeblikket er vi placeret på andenpladsen, og jeg vil gøre mit for, at vi kan holde den position. Nu glæder jeg mig til at lære mine nye holdkammerater og byen bedre at kende. Jeg har allerede fået et særdeles godt indtryk af både truppen og Odense, siger Stefan Wessels.

I sin hidtidige karriere har Stefan Wessels spillet 60 kampe i Bundesligaen, 10 i Champions League samt opgør i Premier League, FA Cup og Europa League for klubber som Bayern München, 1. FC Köln, Everton FC, VfL Osnabrück og FC Basel 1893.


Skrevet af Morten SkovLæs også....

Tingagers tilvænning

Nyt fra OB |11-02-2016

Tingager skal vænne sig til den øgede træningsmængde, der kan mærkes i den lange krop.
Læs mere

Træningslejr giver sammenhold

Nyt fra OB |11-02-2016

Jens Jakob Thomasen nævner sammenhold og fokus som et par af de vigtigste afkast, på en træningslejr
Læs mere

Fis og ballade-dag i Belek

Nyt fra OB |10-02-2016

Der var jubel, ærgrelse, frustration og glæde på træningsbanen, da truppen dystede på teknik.
Læs mere

Bruger kommentarer

#01
Faurskov Skrevet 27. januar 10:42
Fornuftigt valg, så kan Carroll rejse hjem.
#02
BenjaminGD Skrevet 27. januar 10:48
spændende køb. Håber han kommer til at slå igennem
#03
DanniRodam Skrevet 27. januar 10:48
Velkommen Stefan . Carroll eller ej, Stefan er førstevalg , vil have en målmand der gider spille for OB , så tak .
#04
Kasper V. Larsen Skrevet 27. januar 11:53
Ja intet ondt mod Carroll, men jeg giver dig ret, Danni.
#05
Bullshark Skrevet 27. januar 14:57
Fin signing! Glæder mig til at se ham i aktion for de stribede på TRE-FOR park! ;)
#06
OBerst Skrevet 27. januar 16:10
Endnu et middelmådigt køb af en ældre spiller, der aldrig har præsteret.
Ikke godt når målsætningen er at være med i toppen af dansk superliga, og slet ikke til Champions League.
#07
andreaslange Skrevet 27. januar 16:36
Endnu et middelmådigt køb af en ældre spiller, der aldrig har præsteret. Ikke godt når målsætningen er at være med i toppen af dansk superliga, og slet ikke til Champions League. Undskyld OBerst men mener du at 31 år er gammelt for en målmand?? og vis ikke Bundesligaen, Champions, Premier League, FA Cup og Europa League kampe er og præstere hvem synes du så vi skal hente???
#08
Chuck Skrevet 27. januar 18:34
OBerst, pas nu på du ikke får lov at sove på altanen, for det er da noget vrøvl du skriver der.

1) Middelmådigt køb? Det kan du ikke bedømme før du har har set om han kan præstere.
2) Ældre? Du er godt klar over, at der er tale om en keeper, og ikke en markspiller, ikk'?
Keepere topper noget senere end markspillere og går derfor også senere på pension.
3) Aldrig har præsteret? Jeg vil nu mene at han både har præsteret i Bayern og i Køln.
Hvilke keepere der har afholdt ham fra at være førstvalg i de andre klubber ved jeg ikke, og kan derfor ikke bedømme det - men jeg vil skyde på at du heller ikke ved det, men alligevel dømmer ham (ude)...
4) Nej, rigtig skidt at ansætte en spiller med erfaring fra eks. 10 CL-kampe - samtlige spillere i vores trup har jo over 100 CL-kampes erfaring, eller hvordan med det?

Jeg hader folk der bare sidder og lukker galde ud, men ingen argumenter bringer. Fint nok at folk har en mening, men underbyg den nu med fakta og argumenter, så kan man nemlig debattere, og ikke bare sidde og "skrige af hinanden" :o)
#09
Myllerup Skrevet 27. januar 19:19
Velkommen til Klubbe Steffan Wessels. Glæder mig til at se dig i OB´s målmandstrøje :-)
#10
Benjaminkolbæk Skrevet 27. januar 20:05
Det var Oliver Kahn der gjorde at han ikke startede inde i Bayern München.
#11
Noerreby Skrevet 27. januar 20:24
Ja så må han jo være en enormt dårlig spiller, når han ingen gang kunne slå Kahn af bænken... (LÆS: IRONI!) Hader folk, der lukker galde ud uden noget konstruktivt whatsoever. Jeg tror på, at Stefan Wessels nok skal slå igennem. Han virker til at være en rutineret spiller pba. de ligaer og klubber han har spillet i. Endvidere er der stadig en del år tilbage for ham på målmandsposten. Alle folk, der bare lukker mundlort ud, skulle måske lige overveje at give manden en reel chance for at bevise sit værd.
#12
Ottocolor Skrevet 28. januar 07:57
Jeg siger også velkommen, Stefan Wessels. Et spændende køb også fordi det virkelig virker, som om han er interesseret i at spille her. Han kalder OB 'eine Topadresse' og det kan det blive også for ham, hvis karriere har stået lidt i stampe på det sidste siden engagementet i FC Basel. Han kommer fra byen Osnabrück, som ikke ligger så langt fra Danmark og har prøvetrænet i bl.a. West Ham United uden dog at opnå en kontrakt. En sulten målmand i sin bedste alder med en god rutine. At være andenmålmand efter Oliver Kahn må gøre en særdeles hårdfør og det kræver sit. Tænk, han var med til at VINDE Champions League for Bayern i 2001, på bænken, ja, men for en klub som OB er det da en stor ting!! Få støvet et par tyske gloser af og sig HERZLICH WILLKOMMEN IN ODENSE, STEFAN. Wir freuen uns auf dich!
#13
Scholten Skrevet 29. januar 15:07
tja.. velkommen Stefan :)

det altid noget, at vi har hentet en målmand der kan noget også...
er bare ked af at vi ikk hentede Mario Kirev, i Juventus :(
det havde været et klart super godt køb !? :o
men nejnej.. vi køber ham den ældre målmand.. i stedet for den talentfulde unge som der kan arbejdes med, og bygges videre på ?? :)
men fint nok..

nu har vi målmænd..
hva så med at hente en offensiv spiller tja i forstand af Okoronkwo!! han ville ogs vildt gerne til OB og han er ogs en klasse spiller.. så køb ham ???
og en ny én til venstrekanten tak :D
#14
OleA Skrevet 30. januar 17:51
Hvem køber en kam til ham?
#15
martin-blokb Skrevet 30. januar 18:16
man skal ikke gå efter hvordan han ser ud men hvordan han spiller :)

Skriv kommentar

Du skal være logget ind som Club OB medlem for at kommentere på artikler.
Log ind her eller opret dig gratis som Club OB medlem.

EmediateAd