Log ind

Stiften bliver til Richard Møller Nielsen Tribunen

De Største Striber |31. august 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Der er mange helte gennem OB’s historie. Nu fejrer vi én af de allerstørste, og skriver samtidig et helt nyt kapitel i dansk fodboldhistorie.

OB og Fyens Stiftstidende har i årevis haft et tæt samarbejde, og avisen har dækket Striberne allerede fra begyndelsen i 1887. Derfor er vi stolte over sammen at kunne løfte sløret for et partnerskab, der går nye veje når vi hylder en af klubbens, byens og Fyns store personligheder.

Fra den 10. september vil du blive mødt af et nyt syn på EWII Park. Fantribunen, tidligere kendt som Stiften, kommer fremover til at bære navnet på OB’s mest betydnings- og succesfulde træner gennem tiderne: Richard Møller Nielsen.

Det er første gang i historien, at en dansk fodboldklub opkalder en tribune efter en tidligere træner eller spiller, og vi er glade for, at Fyens Stiftstidende står skulder ved skulder med os i projektet.

Både som spiller og som træner var Richard Møller Nielsen kendt for sit hårde arbejde, fynske identitet og modet til at gøre tingene på sin egen måde. At lade hans navn pryde OB’s fantribune kunne ikke passe bedre.

Du kan opleve den nye tribune for første gang den 10. september, når OB møder Brøndby på EWII Park. Sammen med lanceringen har vi en række andre spændende tiltag på plakaten, og vi håber at se dig til en unik dag i dansk fodboldhistorie, hvor vi både jager tre point og hylder en Stribet legende.

Vel mødt på stadion! 

Sammen for klubben. For byen. For altid. 


Skrevet af Andreas BøttgerLæs også....

Møller Nielsen: Glad og beæret

De Største Striber |20-12-2012

Richard Møller Nielsen vandt afstemningen om at blive træner for De Største Striber.
Læs mere

Fans kårer OB's første All Star-hold

De Største Striber |20-12-2012

I anledning af OB’s jubilæum blev klubbens fans bedt om at finde OB’s største spillere og træner.
Læs mere

Mwapeeeeee Mitiiiiiii!

De Største Striber |30-11-2012

I har valgt, at Mwape Miti skal have plads i angrebet på De Største Striber.
Læs mere

EmediateAd