Log ind

Storsejr til U13 da AGF var på besøg

Nyt fra U13 |9. februar 2018
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U13-Træningskamp
3. februar kl. 11:00, Ådalen
OB - AGF 7-3
0-1 8 min. AGF 
1-1 15 min. Lucas Hansen 
2-1 25 min. Markus Jensen 
2-2 47 min. AGF 
3-2 60 min. Magne Clement 
4-2 62 min. Sami Chawk 
4-3 64 min. AGF 
5-3 68 min. Markus Jensen   
6-3 70 min. Sami Chawk 
7-3 71 min. Oskar Bentzen

Truppen
Emil Rygaard, Lucas Dyrelund, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Markus Jensen, Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj, Isak Voss Jørgensen, Lucas Hansen, Andreas Tomaselli og Andreas Høyer (SfB)

Kampen
Drengene fra Fredensvang startede bedst med god boldomgang og kontrol på kampen. Efter 8 minutter bragte de sig fortjent foran 1-0 på et godt opspil. Målet fik striberne til at vågne lidt op og efter blot 15 minutter kom udligningen, og ti minutter senere var OB foran 2-1. Herefter sad fynboerne på kampen og fik i længere perioder presset AGF langt tilbage på egen banehalvdel. Alligevel var det AGF, der stik imod spil og chancer lavede udligningen to minutter inde i overtiden af anden halvleg på en god omstilling.

Tredje halvleg fortsatte som anden halvleg. OB dominerede opgøret, og AGF forsøgte sig sporadisk i omstillingsfaserne. Modsat anden halvleg var OB langt farligere og fik langt mere output ud af anstrengelserne. Det resulterede i fem scoringer og en enkelt reducering på hjørnespark fra AGF i en sikker OB-sejr på 7-3.  


Niklas Vincentz' kommentar: 
Vi fik en god sejr over AGF. Århus-drengene er nogle gode boldspillere og deres 3-5-2 opstilling, som til tider lignede en 3-6-1 opstilling, gjorde at de i starten var gode til at udnytte overtallet centralt på banen. Vi fik løst den problematik ved at være mere boldbesiddende og ved at være mere fremadrettede i vores spil på den centrale del af banen. Anden og tredje halvleg dominerede vi og havde fin kontrol på kampen. Det er tydeligt for folk som har set vores kampe mod FCN, FCK og nu AGF, at vi som hold er blevet markant mere boldfaste i vores spil.

I AGF-kampen havde vi dog visse udfordringer med at gå fra boldbesiddelse til at skulle angribe deres mål. Der manglede på dagen ideer og intelligens i relationerne. Hvis vi tager det ud af ligningen, så var det en god kamp fra vores side, og ret beset havde det ikke været ufortjent, hvis vi have vundet med en endnu større margen.

Næste kamp: 
24. feb. Mini-turnering mod Hannover 96 og Bochum
25. feb. Mini-turnering mod Hoffenheim, Braunschweig og Paderborn


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U13 blev straffet af københavnske omstillinger

Nyt fra U13 |29-01-2018

OB var bedst på bolden, men U13-drengene fra FCK var skarpest, da de lørdag vandt 3-1 i Ådalen.
Læs mere

U13 slog FCN i underholdende kamp

Nyt fra U13 |22-01-2018

U13-drengene mødte lørdag FC Nordsjælland og vandt med 5-2 på kunstgræsbanen i Tommerup.
Læs mere

U13 vandt i Brøndby

Nyt fra U13 |23-11-2017

En uafgjort kamp lørdag mod Esbjerg blev krydre med en sejr ude mod Brøndby om søndagen i weekenden.
Læs mere

EmediateAd