Log ind

Suveræn søndagssejr over FC Helsingør

Alka Superliga |11. februar 2018
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Alka Superliga 20. runde
Søndag 11. februar, klokken 14:00
OB - FC Helsingør 6-1 (3-0)
4. min. 1-0 Rasmus Festersen
31. min. 2-0 Anders K. Jacobsen
40. min. 3-0 Anders K. Jacobsen
53. min. 4-0 Jeppe Tverskov
80. min. 5-0 Anders K. Jacobsen
84. min. 6-0 Nicklas Helenius (straffe)
90. min. 6-1 Nicolas Mortensen

Gult kort:
OB: 58. min. Mathias Greve, 62. min. Jacob Barrett Laursen, 76. min. Casper Nielsen

OB's holdopstilling:
Sten Grytebust - Ryan Johnson Laursen, Kenneth Emil Petersen, Jeppe Tverskov, Jacob Barrett Laursen - Mathias Greve (70. min, Mikkel Desler), Jens Jakob Thomasen, Casper Nielsen, Troels Kløve (77. min. Rasmus Jönsson) - Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen (81. min. Nicklas Helenius)
Bænken: Thomas Mikkelsen, André Rømer, Rasmus Jönsson, Nicklas Helenius, Mikkel Desler, Marco Lund, Mohammed Fellah

FC Helsingørs holdopstilling:
Aris Vaporakis - Ricki Olsen (46. min. Martin Fisch), Pascal Gregor, Søren Henriksen, Frederik Bay (70. min. Adnan Mohammad) - Tobias Christensen (56. min. Anders Holst), Mikkel Basse, Casper Køhler, Matheus Leiria - Douglas, Nicolas Mortensen
Bænken: Adrian Kappenberger, Martin Fisch, Anders Holst, Felipe Tontini Da Silveira, Daniel Jørgensen, Melvin Frithzell, Adnan Mohammad

Kampens forløb:
OB kom stærkt frastart i søndagens forårspremiere. Allerede efter tre minutters spil fik OB kampens første lovende mulighed, da debutanten Troels Kløve blev nedlagt på kanten af feltet. Jens Jakob Thomasen tog sig af frisparket, men hans sigtekorn var ikke indstillet endnu.

Bare minutter efter var OB igen farlige. I opstarten er der blevet trænet i at spille bolden hurtigt fremad, og det må man sige, de stribede spillere gjorde. Bolden blev erobret i forsvaret, hvorefter den blev ført hurtigt frem. Jacob Barrett spillede den videre til Greve, der fortsatte til mållinjen. Herfra slog han den til den fjerneste stolpe, hvor Troels Kløve lagde bolden skråt tilbage til Rasmus Festersen, som sikkert sparkede OB foran med 1-0 efter fire minutters spil.

Herefter var det gæsterne, der tog teten, og der fulgte ti minutter, hvor de var boldbesiddende. Det blev også til et par glimrende indlæg, men rigtigt farlige blev de ikke, og herefter satte OB sig igen på spillet.

Efter 21 minutters spil var det tæt på at blive 2-0, da Anders K. Jacobsen flot spillede Troels Kløve fri. Den nye kantspiller kom dog for tæt på målmanden med bolden, og derfor løb chancen ud i sandet for OB. Det gjorde det til gengæld ikke ti minutter senere. Fra sidelinjen smed Rasmus Festersen bolden direkte ind i knolden på Anders K. Jacobsen, der sikkert headede bolden ned i jorden og ind til 2-0.

10 minutter senere blev det så også 3-0 til OB. Troels Kløve spillede flot Anders K. Jacobsen fri inde i feltet. Her tog OB-topscoreren bolden til sig, inden han sikkert sparkede sin 9. sæsonscoring i målet efter 41 minutters spil.

I pausen skiftede Helsingør Martin Fisch ind i stedet for Ricki Olsen, og de skiftede formation fra 4-4-2 til 3-5-2. Men lige lidt hjalp det. Efter 52 minutters spil blev det nemlig 4-0 til OB, da Jeppe Tverskov var først på en nedfaldsbold i forbindelse med et hjørnespark, hvorefter han tyrede den i nettet.

Ti minutter senere burde Helsingør have pyntet på resultatet, men Nicolas Mortensen skovlede bolden over målet fra nært hold. Fem minutter senere var selvsamme Nicolas Mortensen tæt på, men en stor redning fra Grytebust holdt bolden ude af målet. Returen havnede ved en Helsingør-spiller, men hans afslutning sparkede Kenneth Emil Petersen væk fra stregen, således stillingen fortsat var 4-0 til OB.

Herefter gik kampen lidt i stilstand. OB var tilfredse med resultatet, men med ti minutter tilbage af opgøret blev de 2.678 tilskuere forkælet med endnu en scoring til OB. For tredje gang i kampen kom Anders K. Jacobsen på tavlen, da han drev gæk med en forsvarsspiller, inden han sikkert sparkede den ind til 5-0.

Fem minutter senere blev ydmygelsen af FC Helsingør total. Bolden ramte armen på en FC Helsingør-spiller inde i straffesparksfeltet, og Sandi Putros pegede på pletten. Indskiftede Nicklas Helenius tog sig af den, og han sparkede den sikkert ind helt ude ved stolpen til 6-0.

I kampens sidste minut fik FC Helsingør så pyntet på resultatet, da Nicolas Mortensen headede et indlæg ind til 6-1, som blev kampens resultat.

Kommentar fra Kent Nielsen:
Jeg er rigtig glad for, at det er angriberne, der laver mange mål i dag. Det er det, de bliver målt på, og det var de dygtige til i dag. De blev sat godt op, og de var kliniske i dag på en svær bane, hvor vi i perioder lavede for mange tekniske fejl. Jeg synes næsten, det blev farligt, hver gang vi kom ind på den sidste tredjedel.

Efter 3-0 havde vi lidt problemer med deres pres, og der er flere muligheder i dag, som vi ikke griber, hvor vi kunne have straffet dem yderligere, men det er jo akademisk snak. Vi ved, fodbold handler om at skabe resultater, og det giver selvtillid, som giver overskud, så derfor er en sejr på 6-1 selvfølgelig glimrende.

Vi var klart bedst på den sidste tredjedel, der slår vi dem klart, og det er derfor, vi vandt så klart, som vi gjorde i dag.

Næste kamp:
Fredag 16. februar kl. 19:00 FC Nordsjælland – OB, Right To Dream Park


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

EmediateAd