Log ind

Tverskov tilbage på gammelt græs

Alka Superliga |21. juli 2016
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Erik Kempf)

OB brager på søndag sammen med oprykkerne fra Lyngby. Sidst sjællænderne befandt sig i ALKA Superligaen var i 2011/12-sæsonen, og her var midtstopper Jeppe Tverskov med for Lyngby. Forsvarsspilleren glæder sig til gensynet med sin gamle klub.

- Det er selvfølgelig altid lidt specielt at komme tilbage til det stadion, man har spillet et par kampe på. Lyngby og deres stadion er et rigtigt hyggeligt sted at spille, og jeg har nogle gode minder derfra. Det var ligesom der, jeg fik chancen for at spille seniorfodbold, så jeg har selvfølgelig rigtig meget at takke Lyngby for. Derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage og spille på stadion igen. Jeg var der en enkelt gang med Randers, og der scorede jeg et mål. Så det håber jeg, at jeg kan gentage.

I OB’s forsvar er der hele tre nye ansigter, men forsvaret har allerede et godt samarbejde kørende.

- Jeg synes, vi var meget afstemt i forhold til vores roller i sidste kamp, og det er noget, som vi forsøger at gøre igen i næste kamp. Defensiven var egentlig okay, og vi har en masse, vi kan tage med. Der er selvfølgelig stadig nogle ting, som vi skal arbejde lidt på. Det har vi gjort så sent som til dagens træning, så vi håber selvfølgelig på at holde modstanderen fra at score igen samt at score nogle mål.

Jeppe Tverskov er faldet godt til i det fynske, hvor han føler sig hjemme i spilstilen.  

- Tiden i OB indtil nu har været fremragende. Jeg synes, den måde vi spiller fodbold på, passer mig rigtig godt, og jeg føler, at jeg gik fint ind i spillet i sidste kamp. Det er en af de ting, jeg håber at kunne bygge videre på og være endnu bedre i fremtiden. Vi bruger meget forsvaret i den opbyggende fase, så det skal jeg tage stor andel i og så selvfølgelig at forsvare. Jeg kan bidrage med fodbold nede langs jorden, som OB har været gode til på det seneste, og så vil jeg hjælpe holdet med det opbyggende spil, slutter han. 


Skrevet af Philip SelmannLæs også....

Lund: Jeg håber, jeg får min debut søndag

Alka Superliga |23-02-2018

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.
Læs mere

Ryan: Vi skal holde tungen lige i munden

Alka Superliga |23-02-2018

Søndag gælder det FCK på udebane, og i følge Ryan Johnson Laursen skal tungen holdes lige i munden.
Læs mere

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd