Log ind

U13 er pokalmestre

Nyt fra U13 |16. juni 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U13 Drenge, 8:8 DBU Fyns Ungdomspokal, finale
Torsdag 15. juni i Nr. Aaby Idrætspark
Sanderum BK – OB 1-7 (0-2)
3. min. 0-1 Tobias Jensen
22. min. 0-2 Kasper Nyegaard
33. min. 1-2
33. min. 1-3 Karl Emil Callesen
36. min. 1-4 Philip Birkholm
41. min. 1-5 Karl Emil Callesen
53. min. 1-6 Jakob Jessen
59. min. 1-7 Jakob Jessen 

OB’s trup:
Marcus Alstrup, Oliver Koertz, Karl Emil Callesen, Frederik Mahler, Gustav Vinter, Philip Birkholm, Max Ejdum, Tobias Jensen, Kasper Nyegaard, Frederik Tao, Jakob Jessen  

Kampens forløb:
En pokalkamp - og særligt en pokalfinale - rummer altid muligheden for overraskelse. Nøgleordet var derfor at komme godt fra start. og det må man sige, at U13-holdet gjorde. Allerede efter tre minutter fandt Gustav Vinter Tobias Jensen i kvikt samspil, og han gjorde det stensikkert til 1-0. Derefter lagde OB et tungt tryk mod modstanderens mål for at få den skelsættende 2-0-scoring, men de ramte ofte ind i en bastant Sanderum-defensiv. Lige indtil Kasper Nyegaard med udsøgt præcision satte bolden helt op i fjerneste målhjørne med sit venstreben 20 meter ude.

Efter pausen slog Sanderum ud af den blå luft til på en omstilling, de fik foræret, og så åndede finalen pludseligt liv. Men med en suveræn enkeltmandspræstation af Karl Emil Callesen svarede OB igen på det efterfølgende angreb, og derfra var der dømt cruise control. Kampen endte 7-1 til striberne efter yderligere fire scoringer på nydeligt gennemspillede angreb. U13-drengene kunne dermed løfte pokalen på Nr. Aaby Idrætspark og glæde sig over endnu en titel til sæsonværket.

Træner Nicolas Arvid Hedeman efter kampen:
- Lige nu er vi i gang med, hvad vi lidt selvhøjtideligt kan kalde en æresrunde efter en helt igennem formidabel sæson. Vi har skabt et hold af vindere, og det var en selvfølgelighed, at OB også skulle vinde i dag. Holdet bårer for kvalitet, og enkeltvis har spillerne så meget at byde ind med. Hver eneste gang vi går på banen, lyser det ud af os, at vi vil og vi vinder, og det alene har bragt os rigtig mange sejre i indeværende sæson.

Barren er blevet sat højt for denne årgang, og drengene må siges at have leveret varen. Forventningerne har helt fra begyndelsen af året været skyhøje internt såvel som eksternt. I dag rundede vi sejr nummer 66, og det er altså en stærk mental bedrift af nogle kun 12-årige fodboldspillere at præstere så godt under så massivt et pres.

Vi hviler ikke på laurbærrene. Nu gælder det om også at slutte DBU Fyn-turneringen ordentligt af med sejre mod henholdsvis Næsby og Sanderum atter engang.

Næste kampe:
Fredag 16. juni kl. 18.45 mod Næsby BK på kunstgræsbanen i Ådalen
Lørdag 17. juni kl. 13 mod Sanderum BK på kunstgræsbanen i Ådalen


Skrevet af Nicolas Arvid HedemanLæs også....

U13 vandt 4-3 over bysbørnene fra Næsby

Nyt fra U13 |17-04-2018

U13 kom foran 3-0, men Næsby kom flot tilbage, inden OB med to minutter igen scorede til 4-3.
Læs mere

U13 vandt igen

Nyt fra U13 |02-04-2018

Det kører på skinner for OB's U13-drenge, og påskemandag blev det til 2-0 ude over Sønderborg.
Læs mere

U13 sejrede i Kolding

Nyt fra U13 |02-04-2018

Der var ingen slinger i valsen, da U13 i snevejret vandt med 4-1 på udebane mod Kolding IF.
Læs mere

EmediateAd