Log ind

U14 kontrollerede sig til tre point

Nyt fra U14 |13. april 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk

U14 Drenge Vest
Torsdag 13, april, Ådalen
OB – Horsens 2-0 (1-0)
27. min. 1-0 Valdemar Kwasniak
45. min. 2-0 Mathias Lorentzen

OBs opstilling:
Marcus Alstrup, Jakob Gaarde, Oliver Hansen, Jakob Okkels, Gustav Otto, Gustav Grubbe, Andreas Hother, Luca Kjerrumgaard, Magnus Saaby, Mathias Lorentzen, Aske Adelgaard, Valdemar Kwasniak, Frederik Lebæk, Emmanuel Yeboah

Kampens forløb:
Der stod OB på tingene fra kampens første fløjt, og kampbillede lignede fra start til slut, at det ville blive den syvende sejr i træk for striberne. Horsens var fysisk stærke, og de stod dybt på banen, mens OB-spillerne forsøgte at kombinere sig igennem bagkæden. Det var en svær opgave, da pladsen var trang – og det lignede, at man skulle ramme mellemrummet mellem målmand og bagkæde.

Lige præcis det mellemrum fandt Frederik Lebæk efter 27 minutters spil, da han spillede Valdemar Kwasniak fri i dybden. Han stod nu overfor keeperen – og i to omgange fik OB-spilleren sendt bolden i kassen til 1-0 små ti minutter inden pausen.

Anden halvleg var ikke den mest underholdende kamp for tilskuerne, da OB kontrollerede opgøret, men ikke kom frem til de store chancer. Horsens stod fortsat dybt, og de forsøgte at true OB på omstillinger, men en stærk OB-defensiv afviste næsten alle omstillingsforsøgene. En enkelt gang kom de igennem, men Marcus Alstrup gjorde sig bred og reddede chancen, så striberne fortsat var foran.

Kort efter blev Mathias Lorentzen sendt på banen, og på hans første boldberøring udmøntede sig i en scoring til 2-0. Magnus Saaby sendte Oliver Hansen afsted i dybden. Han tog bolden til sig og spillede den skråt tilbage til Mathias Lorentzen, der ikke svigtede, da han sparkede den ind til slutresultatet 2-0.

Mads Holm om kampen:
Vi var som forventet meget dominerende, og vi havde bolden klart mest. Vi var gode til at få sat nogle retvendte spillere i scene på banens sidste tredjedel. Vi mangler lidt effektivitet for at kunne skabe endnu større chancer og få udbytte af de chancer, vi har.

Efter den seneste kamp havde vi aftalt, at vi skulle være toneangivende fra første fløjt, og det fik vi gjort bedre end senest. Jeg synes dog også, at vi har endnu et niveau, som vi vil gøre vores ypperste for at finde frem mod Middelfart på fredag.

Næste kamp:
Fredag 21. april 18:00 MG & BK – OB, Middelfart


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Overbevisende indsats fra OB's U14-drenge

Nyt fra U14 |17-08-2017

Der var på intet tidspunkt tvivl om resultatet, da OBs U14-drenge var en tur på Tåsinge.
Læs mere

Ærgerligt nederlag til U14-drengene

Nyt fra U14 |28-07-2017

OBs U14-drenge spillede fredag sæsonens første træningskamp, desværre tabte de 2-1 til Haderslev.
Læs mere

OB TV: U14 restituerede i vandet i Vildbjerg

Nyt fra U14 |25-07-2017

OBs U14-drenge brugte eftermiddagstræningen på at restituere med udstræk i vandet.
Læs mere

EmediateAd