Log ind

U14 slog Horsens med tenniscifte

Nyt fra U14 |13. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

U14 Drenge Vest
Lørdag 11. marts, Horsens
Horsens fS – OB 2-6 (1-2)
5. min 0-1 Johan Verner Blirup
28. min. 0-2 Gustav Grubbe
29. min. 1-2
36. min. 1-3 Jakob Okkels
49. min. 1-4 Luca Kjerrumgaard
52. min. 1-5 Gustav Grubbe
57. min. 1-6 Valdemar Kwasniak
58. min. 2-6

OBs opstilling:
Asger Kristensen, Oliver Hansen, Jakob Okkels, Gustav Otto, Johan Verner Blirup, Gustav Grubbe, Luca Kjerrumgaard, Magnus Saaby, Aske Adelgaard, Valdemar Kwasniak, Frederik Lebæk, Emmanuel Yeboah, Asbjørn Sylvester, Osvald Grønning

Kampens forløb:
Lørdag begyndte U14-drengene deres sæson, og det var med en taktik om at den de første 10 minutter skulle have fuld gas med den mission at OB skulle tidligt foran i kampen. Der gik hurtigt i opfyldelse, da Johan Verner Blirup allerede efter fem minutters spil sendte bolden i kassen. Han blev spillet i dybden af Emmanuel, der med sin karakteristiske yderside fandt Johan Verner – og han svigtede ikke.

OB fortsatte med at kontrollere, og det var fuldt fortjent, at det efter 28 minutters spil blev 2-0 ved Gustav Grubbe. Desværre varede jubelscenen lidt for længe, og succesen over at være kommet på 2-0 blev hurtigt erstattet af irritation fra en reducering bare minuttet efter.

I anden halvleg var planen den samme som i første – der skulle et hurtigt mål til for striberne. Det kom der også, og allerede i anden halvlegs første minut scorede Jakob Okkels til 3-1 for OB.

Efter scoringen skabte OB-drengene et hav af chancer, og de burde have scoret endnu mere, men sejren kom aldrig i fare, da det også blev 4-1, 5-1 og 6-1, inden Horsens fik reduceret til 6-2 i slutningen af kampen.

Kommentar fra Mads Holm:
Det var den første turneringskamp for vores vedkommende, og den glæder man sig altid ekstra til. Men vil gerne godt fra land, og det må man sige, at vi kom. Vi kender Horsens godt, fordi vi har mødt dem mange gange i det sidste halve år – så vi var klar over, hvad der ventede os.

Jeg er særligt tilfreds med den måde, som drengene starter begge halvlege på. Vi havde aftalt, at den skulle have fuld gas, og at vi skulle lave en tidlig scoring i begge halvlege så vi var foran. Det lykkedes, og det var et fantastisk udtryk og en god energi, jeg så fra drengene. Det eneste vi kan ærgre os over, det er, at begge deres mål kommer lige efter mål fra os. Det skal dog ikke være det, vi husker tilbage på – det skal være vores evner til at skabe chancer og at vi får tre sikre point i den første kamp.

Næste kamp:
Lørdag 18. marts klokken 11 i Ringkøbing


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Stærk anden halvleg gav U14 sejr i premieren

Nyt fra U14 |12-03-2018

U14-drengene sejrede med 4-1 i premieren mod Kolding på baggrund af en rigtig stærk anden halvleg.
Læs mere

Flot U14-sejr ude mod Silkeborg IF

Nyt fra U14 |04-03-2018

U14-drengene vandt den sidste træningskamp med overbevisende 6-1 ude mod Silkeborg IF.
Læs mere

Rigtig flot indsats af U13 i Holland

Nyt fra U14 |27-10-2017

U13 hentede en 2. plads hjem fra Holland, hvor et fysisk stærkt U14-hold slog dem i finalen.
Læs mere

EmediateAd